8 designervesker vi drømmer om nå

Luksusvesker er på ønskelisten til enhver moteelsker. Se hvilke vesker vi sikler etter akkurat nå.

Drømmevesker forsidebilde

Veske fra Gucci. Pris lenger ned i saken.

Drømmevesker forsidebilde

Veske fra Gucci. Pris lenger ned i saken.

For oss er det umulig å ikke la seg forføre av dyre vesker. Selv om vi ikke alltid har råd eller trenger å kjøpe en ny veske, er det lov å la seg inspirere. Denne sesongen er det utrolig mange fine varianter. Vi drømmer om en rosa veske i fløyel til parken og på festival, sorte klassikere til å bruke hele året, og «statement»-vesker som vi sannsynligvis går lei av neste år.

MinMote.no - Norges største moteside

Rosa sukkertøy over skulderen

Drømmevesker rosa

Veske fra Gucci hos mytheresa.com

Drømmevesker rosa

Veske fra Chloé hos net-a-porter.com

Vesken i rosa fløyel fra Gucci er helt fantastisk fin. Den er perfekt å ha med på middag eller byen, og rommer det du trenger for en kveld. Rosa er i vinden som aldri før er og perfekt til sommerens fargepalett med jeans-toner, hvitt, bronse, gull, grønt og rødt.

Vintage it-vesker

Drømmevesker vintage

Veske fra Louis Vuitton hos shopbop.com

Drømmevesker vintage

Veske fra Chanel hos shopbop.com

Disse vintage-veskene er skatter vi alltid drømmer om. Den kule bøttevesken fra Louis Vuitton er perfekt i sommer og den sorte kameravesken fra Chanel har vi siklet på i årevis. Skal du på ferie i sommer, er det verdt å stikke innom en vintagebutikk for å lete. Har du flaks, så finner du en drømmeveske til en ålreit pris.

«Statement»-vesker i sterke farger

Drømmevesker statement

Veske fra J.W.Anderson hos net-a-porter.com

Drømmevesker statement

Veske fra Gucci hos net-a-porter.com

Lekre «statement»-vesker sørger for at antrekket blir «edgy» og kult. Disse har inspirert oss en stund med sine fine fargekombinasjoner og skinnkvalitet. Men ettersom prisen er litt for høy, vil de fortsatt kun eksistere i våre drømmer. Det finnes heldigvis flust av kopier, selv om de aldri kan måle seg med disse.

Les også: Kjolene du drømmer om i sommer.

Klassiske sorte vesker

Drømmevesker klassiske sorte

Veske fra Saint Laurent hos net-a-porter.com

Drømmevesker klassiske sorte

Veske fra Balenciaga hos net-a-porter.com

En klassisk sort veske til fest og en klassisk sort veske til hverdag. De passer til alt, hele året. En sort veske er en investering for livet og en veske vi tør å si at du ikke vil gå lei. Når man først skal kjøpe en dyr veske, er det greit å kjøpe en klassisk en som du har drømt om lenge. Og går du lei, så får du mest sannsynlig solgt den for en god pris.

Hvordan var din opplevelse i dag?