Fem unike luksussko vi drømmer om

SOMMERFUGL: Skoen fra Sophia Webster ble her fotografert under moteuken i Paris juni 2015. Foto: Getty Images
SOMMERFUGL: Skoen fra Sophia Webster ble her fotografert under moteuken i Paris juni 2015. Foto: Getty Images

Til tross for at lommeboken sier «nei», er dette skoene vi drømmer om.

Mange kvinner fantaserer om et par designersko i garderoben, og selv om det tryggeste kanskje er å gå til innkjøp av et klassisk skopar som svarte eller «nude» pumps, kan det være gøy å se på sko som virkelig skiller seg ut.

Skoene fra disse merkene har en dyr prislapp, men selv om man ikke er ute etter å kjøpe et par kan det uansett være gøy å sjekke de ut for inspirasjonen sin del.

Disse fem merkene kommer med sko som virkelig setter prikken over i-en, og som kan stjele oppmerksomheten på hvilken som helst fest. En fellesnevner for alle de ulike merkene er at de er lekne i stilen, samtidig som de tilbyr klassiske skopar.

Sophia Webster

Den britiske sko- og tilbehørsdesigneren Sophia Webster, designer sko for både kvinner og barn. Skoene hennes er lekne og ser ut som de kunne vært tatt rett ut fra en hver jentes eventyrdrøm. Her får du høye hæler med alt fra friske farger og glitter, til sommerfugler og pom poms. Flere av skoene Webster designer kommer også med matchende varianter til barn.

Camilla Elphick

En annen britisk skodesigner som er verdt å få opp øynene for er Camilla Elphick. Hun designer sko som både er feminine, lekne og fulle av farger. Skoene hennes har blant annet fått oppmerksom fra den danske motebloggeren og it-jenta Pernille Teisbæk, som tidligere denne uken brukte den godteri-inspirerte skoen med PEZ-hæl.

Aquazzura

Det italienske luksusmerket designer sko som er elsket av kvinner og flere kjendiser verden over. Skoene er stilfulle og kommer i flere farger, materialer og ofte med snøring. Andre elementer som er svært mye brukt hos dette skomerket er frynser og pom poms. Aquazzura lager mange sko med høye, tynne hæler, men har også flere lekre varianter med blokkhæl eller som er flate.

Manolo Blahnik

Spanske Blahnik står bak et av verdens mest kjente skomerker for kvinner. Merket hadde blant annet en sentral rolle i den populære serien «Sex and the City», hvor folk flest kanskje husker de blå skoene til Carrie Bradshaw fra den første filmen.

Blahnik designer alt fra stilrene pumps og flate sko, til fargerike og spenstige hæler med fjær og brosjer.

A post shared by Manolo Blahnik (@manoloblahnik)

Christian Louboutin

Dette skomerket er også et av de mest kjente i verden, og flere kvinner drømmer om et par av de lekre skoene med den røde sålen.

Franske Louboutin har med årene blitt en legendarisk skodesigner som lager alt fra klassiske pumps i svart og «nude» med hæler i alle lengder, til mer dramatiske sko med «studs», platå og metalliske farger.

Hvordan var din opplevelse i dag?