Vill hårtrend blant stjernene

At stjernene farger håret er ikke noe nytt, men den nye hårfargetrenden som har dukket opp i Hollywood er relativt oppsiktsvekkende.

Cathrine Elnan
Publisert:

Mens andre kjendiser gjør det de kan for å se yngre ut, har både Lady Gaga og Kelly Osbourne vist seg med grått og lavendelfarget hår den siste tiden. Dette er en hårfarge som tidligere har vært reservert gamle damer og bestemødre, men nå ser det ut til at også kjendisene omfavner frisyren.

Hva syns du om Lady Gagas elleville sceneantrekk?Se dem her!

– Jeg vet at håret mitt er lavendelfarget, men denne fargen får meg til å føle meg som meg selv igjen, skrev Kelly Osbourne på Twitter da hun farget håret.

Vil du bli kvitt grått hår?Nå kommer pillen!

I regnbuens farger

Også andre uvanlige hårfarger har dukket opp på kjendisene den siste tiden. Sangeren og skuespilleren Juliette Lewis farget for kort tid siden håret i en elektrisk blåfarge, fashionistaen Ashley Olsen hadde grønne og blå striper i det ellers lyseblondehåret, mens Rihanna nylig farget manken knallrød.

Det er ikke bare stjernene som ser ut til å like den nye hårfargingstrenden, designere som Proenza Schouler sendte også modeller nedover catwalken med sjøgrønt og lavedelfarget hår. Hårfrisyren har i tillegg blitt sett på forsiden av forskjellige motemagasiner og blant motebloggere.

Relevante artikler videre:

Stjernene jukser også!Se stjernene som bruker parykk

Vil du ha ekstra volum?Se flere framgangsmåter her!

Få en perfekt festfrisyre!Tre snarveier til krøller

Skal du til frisøren?Slik får du frisyren du ønsker deg

Publisert: