Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Vinterens lekreste luer - i butikk nå

Moteblogger Annette Haga (24) viser hvordan du enkelt kan beholde varmen og stilen i en trendy lue. MinMote har plukket ut de fineste variantene som er i butikk nå.

Toppbilde luer

Strikket lue fra H&M. Foto: Produsenten

Toppbilde luer

CHIC: Moteblogger Annette Haga kombinerer en oversized strikkelue fra Bik Bok med pilotsolbriller og skinnjakke. Foto: nettenestea.com

Det er ingen grunn til å legge stilen på hylla, selv om kulden kan være en utfordring for alle og enhver. Gå til innkjøp av en lekker lue - og du beholder varmen, samtidig som den kan tilføre antrekket det lille ekstra, slik som moteblogger Annette Haga har gjort.

Årets luer kommer i mange ulike materialer og farger, og er du en skikkelig frossenpinn kan det være lurt å gå for en lue i ull. Tenk også over hvilke plagg du ønsker å kombinere luen med - både fargen på skjerfet og kåpen er avgjørende for hvilken farge du bør gå for.

Er du fan av teddy-trenden?Her er de fineste teddykåpene på budsjett!

I tillegg til å tenke på materialer og farger, er det viktig å tenke på hodefasongen din når du går til innkjøp av en ny lue. Det er lite kledelig å kjøpe en lue som er altfor liten.

Sverger du til parkasen i kulden?Her er de kuleste variantene!

Hold piltasten over bildene for å se merke og pris!

luer3

Lue dyremønstret fra ellos.no. Foto: Produsenten

luer3

Lue Light Mahair fra Filippa K. Foto: Produsenten.

luer 2

Stripet lue fra Zara. Foto: Produsenten

luer 2

Lue fra Cubus. Foto: Produsenten

luer

Lue Myra Hood fra Pieces hos nelly.com. Foto: Produsenten

luer

Lue limited edition fra Zara. Foto: Produsenten

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?