Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Øredobbene som setter prikken over i-en

La store øredobber pynte opp festantrekket.

Øredobb 1

Øredobber fra Annie Berner. Foto: Produsenten.

Øredobb 1

Øredobber fra Zara. Foto: Produsenten.

Med disse øredobbene blir en enkel, sort kjole med en gang festklar. Og hvor kult er det ikke å kombinere dem med en tykk ullgenser for litt hverdagsglamour?

Butikkene bugner av kule øredobber, og det finnes alt fra norsk design i eksklusive materialer i en høyere prisklasse til budsjettalternativer hos kjedebutikkene.

Her er ti par statementøredobber vi digger:

Øredobber 2

Øredobber fra H&M. Foto: Produsenten.

Øredobber 2

Øredobber fra Kappahl. Foto: Produsenten.

Øredobber 4

Øredobber fra Pearl Ocropuss.y. Foto: Produsenten.

Øredobber 4

Øredobber fra Hasla. Foto: Produsenten.

Øredobb 3

Øredobber fra Mango. Foto: Produsenten.

Øredobb 3

Øredobber fra Tom Wood. Foto: Produsenten.

Øredobber 5

Øredobber fra Glitter. Foto: Produsenten.

Øredobber 5

Øredobber fra Gina Tricot. Foto: Produsenten.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.

Hvordan var din opplevelse i dag?