Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

Solbriller, neglelakk og selvbruning: Syv vårlige funn til påskeegget

påske

Det er nok ingen fare for å gå glipp av godteriet selv om påskeegget ditt fylles opp med skjønnhetsprodukter, undertøy eller kule smykker. Her er MinMotes ultimate drømmepåskeegg.

Thea Roll Rakeng
Publisert:
påske

Påskeegg fra Åhlens. Foto: Produsenten

påske

Solbriller fra H&M. Foto: Produsenten

70,-
Gå til butikk
påske

Armbånd fra Sumisura. 399 pr. stykk. Foto: Produsenten

399,-
Gå til butikk

All produktomtale på MinMote er utelukkende basert på redaksjonelle vurderinger. I tråd med den digitale journalistikken lenker vi til butikkene der produktene er å få kjøpt. For produkter kjøpt gjennom SoBazaar får VG en andel av inntektene. Journalistene velger ut produktene de omtaler helt uavhengig av dette.

Påskedagene nærmer seg med stormskritt og det er tid for deilige dager i solveggen, skiturer og ikke minst godteri. Sistnevnte flommer nesten over, enten om du er hjemme, på hytta eller et annet sted. Siden du uansett ikke går glipp av påskegodteriet, har MinMote samlet sammen det som utgjør det ultimate moteegget.

Skal du sitte i solveggen er det et must å ha et par budsjettsolbriller du kan se kul ut med, men ikke er så redd for å miste. Leppepomade som både gir fukt, glans og beskyttelse er avgjørende for å ikke få solbrente og tørre lepper, og for å opprettholde brunfargen du forhåpentligvis får - hvorfor ikke kline til med en liten klatt selvbruningskrem mot slutten av ferien?

Skal du til syden i påsken?Slik unngår du at brunfargen forsvinner på flyet.

påske 3

Undertøyssett fra Calvin Klein. Foto: Produsenten

478,-
Gå til butikk
påske 3

Selvbruningskrem til ansiktet fra Comodynes. Foto: Produsenten

219,-
Gå til butikk
påske 3

Leppepomade med faktor fra Eos. Foto: Produsenten

72,-
Gå til butikk

Etter en lang dag med aktivitet og sol er noe av det beste som finnes å legge seg i badekaret, eller ta en lang dusj. En god fuktighetskrem kan gjøre underverker for tørrhet og kløe i huden. Et undertøyssett i myk bomull fra 90-tallsfavoritten Calvin Klein er både trendy og behagelig, og passer perfekt under skitøyet på dagen eller slåbroken på kvelden.

påske 2

Fuktighetskrem fra The Body Shop. Foto: Produsenten

189,-
Gå til butikk
påske 2

Neglelakk fra Essie i fargen pale tea rose pink. Foto: Produsenten

129,-
Gå til butikk

Tilbake fra påskeferie er våren godt i gang, og inspirasjonen til å se etter vår - og sommernyheter blomster for fullt. MinMote har tjuvstartet litt og har allerede begynt jakten på de fineste budsjettkuppene. Vår ultimate liste finner du her.

Lakker du neglene i en av sesongenes deilige, rosa pastellfarger og pynter håndleddet med et trendy armbånd i 70-tallsstil er du allerede godt på vei. Slik får du neglelakken til å vare lengst mulig forresten.

Publisert: