Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

På fest uten BH? Her er alternativene

Har du funnet den perfekte kjolen til festsesongen, men med vissheten om at du må droppe BH-en for at den skal funke? Her er løsningen.

uten BH toppbilde

DRISTIG: Selena Gomez i paljettkjole med lav rygg. Foto: NTB Scanpix

uten BH toppbilde

LØSNINGEN: Dersom du må gå helt uten BH. Se merke og pris i saken. Foto: Produsenten

uten BH toppbilde

PRAKTISK: BH uten rygg og med push-up-effekt. Se merke og pris i saken. Foto: Produsenten

De fleste av oss har vært der: Man ser kjolen på hengeren, blir helt forelsket, tenker at «denne kjører jeg på julebordet (eller hvilken som helst fest)», tar den ned - og oppdager at det er åpen rygg.

Ingen mulighet for å gå i BH der, altså.

uten BH kjendiser

KLASSISK: Åpen rygg er flott, men byr for mange på et undertøysproblem. Her på Selena Gomez. Foto: NTB Scanpix

uten BH kjendiser

DEN LILLE SORTE: En kjole med dyp utringning kan være vanskelig å style med en vanlig BH. Vanessa Hudgens ser ut til å ha droppet den helt. Foto: NTB Scanpix

uten BH kjendiser

DRISTIG: Solange Knowles har neppe brukt en vanlig BH under denne fantastiske kreasjonen. Foto: NTB Scanpix

uten BH kjendiser

GJENNOMSIKTIG: Hilary Swank kjører en enkel sort BH under den gjennomsiktige kjolen. Foto: NTB Scanpix

Kjendisene har møtt på samme problem - trykk på bildene for detaljer.

Det enkleste valget er selvsagt å bare droppe BH-en, men det er ikke alltid det føles like komfortabelt. Heldigvis finnes det et hav av muligheter - her er de beste:

«Nipplecovers»

nipplecovers

Nipplecovers fra Nelly.com. Foto: Produsenten

nipplecovers

Nipplecovers fra Asos.com. Foto: Produsenten

Er det eneste du bekymrer deg for at det skal se vulgært ut uten BH, er det disse du leter etter. Disse er særlig bra under kjoler med både utringning foran og åpen rygg, da de fleste BH-er vil synes. Bildene strenger vel strengt tatt ingen forklaring - her er det bare å klistre i vei og kjøre på.

BH med klister

uten bh1

Selvklebende push-up-BH fra H&M. Foto: Produsenten

uten bh1

Selvklebende BH fra NLY Lingerie hos Nelly.com. Foto: Produsenten

En løsning som gir litt mer «hold», er en BH som du klistrer rett på huden - her finnes det til og med varianter med push-up. Perfekt til kjoler med åpen rygg og uten mye utringning foran.

Bonustips: Har BH-en mistet klisteret slik at den faller av? Prøv med håndballklister à la Skal vi danse!

Gjør om stroppene

stropper og lås

Stropper som gjør at du kan endre fasongen på BH-en. Foto: Produsenten

stropper og lås

Lås til stroppene fra Lindex. Foto: Produsenten

Har kjolen din lav rygg - men ikke helt åpen - kan det hende du kommer unna med å gjøre et par justeringer på din egen BH. Det finnes egne pakker med stropper som gjør at du kan gjøre at bakdelen av BH-en sitter mye lavere enn vanlig (se bilde til høyre), og små låser som gjør at du kan feste BH-stroppene sammen, om det passer bedre til kjolen din.

En fin BH

uten bh2

BH fra H&M. Foto: Produsenten

uten bh2

BH fra Simone Pérèle hos Net-A-Porter.com. Foto: Produsenten

Hvis du ikke får dekket den til - vis den fram. Å vise litt av undertøyet har vært supertrendy de siste årene (se bare Adelens frekke kjendisgallakjole), og har kjolen din dyp utringning, kan det funke bra å vise litt av blondene du har helt innerst. Åpen rygg er hakket mer utfordrende, men let etter en BH med låsen foran, så har du i alle fall en glatt overgang bak.

Se hvordan du velger riktig undertøy i denne videosnutten:

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?