Slik styler du den omstridte «sokk-i-sandal»-trenden

TRENDY: Sokk i sandal er ikke forbeholdt kun campingplassen lenger. Foto: MinMote

Ja, sokker i sandaler har blitt kult. Her får du tips til hvordan du nailer trenden.

Ingeborg Aspeli
Publisert:

Sokker i sandaler har tidligere blitt sett på som litt harry eller noe som hører hjemme på en campingplass. Men nå er det nesten ukult å ha sandaler eller høye hæler uten et par freshe sokker.

Og man skal jo ikke legge skjul på at det er praktisk heller: Hvis det er litt for kaldt for å ha tærne ut i det fri kan du fortsatt gå for de nye hælene eller sandalene – perfekt for en kald sommerdag eller i overgangssesongen.

KLÆR

Dette er moteprofilenes favorittjeans

Denne sesongen skal sandalene gjerne være litt chunky. Hvis du ikke ønsker å se ut som du går rett ut av campingplassen, kan det være lurt å unngå hvite tennissokker – selv om noen kan få det til å se kult ut også. Men det er enklere å få det til å se gjennomført ut med et par fargerike sokker som gjerne står i stil til antrekket. Kanskje blusen eller kjolen du har på deg har en farge i seg som kan gå igjen i sokkene?

Mønstrete og fargerike strømper og strømpebukser har også vært en stor trend den siste sesongen, og det er ikke noe veien for at du kan kombinere det med et par åpne sko.

Det franske motehuset Gucci med Alessandro Michele i spissen har tatt sokk-i-sandal virkelig inn i varmen igjen. Jo mer, jo bedre. Både skoene og/eller sokken kan enten gjerne være fargerike eller ha noe annet ekstra ved seg så de virkelig blir prikken over (under?) i-en på antrekket.

Det er også trendy å kombinere to stilarter – hva med å gjøre et par elegant høye hæler litt mer avslappet og sporty med et par tennissokker?

Publisert: