Tidlig vårtrend: Brillen kjendisene elsker

TRENDBRILLE: Briller med farget glass og stålramme er blant det hotteste du kan gå for i vår. Bella Hadid var blant de som var tidlig ute med å bruke billene etter de ble vist på catwalken under Spring/Summer 17-kolleksjonene.

NEW YORK (MinMote) Med varmere tider i anmarsj har flere kjendiser og it-jenter allerede hentet frem et av vårens kuleste tilbehør.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

Det er ingen hemmelighet at kjendisene elsker å gjemme seg bak store, mørke solbriller.
Men denne sesongen har den mørke brillen fått en konkurrent: Nemlig en gjennomsiktig brille med glass i farger som oransje, gult og blått.
Selv om briller med stålramme og farget glass gir oss litt «Fear and Loathing in Las Vegas»-vibber, er det få briller som er like hot i vår. Det eneste du bør huske på er å la bøttehatten bli igjen hjemme.

Sett på catwalken

Er det en brille vi kommer til å se mye av i tiden som kommer er det nettopp den med farget, gjennomsiktig glass.

COOL CAT: Denne brillen fra ASOS er et godt budsjettalternativ, og koster rundt 150 kroner.

Bare se for deg denne brillen matchet med blomsterprint da været blir varmere. Nå er det bare å glede seg til sol og gyldig solbrillegrunn.

Rocke brillene på shopping? Dette er de beste stedene du kan ta shoppinglunsjen i Oslo og New York.

Brillene har også vært tydelig representert i gatemotebildet på moteukene som så vidt har satt i gang rundt i verdens motehovedstader. I New York er brillene allerede godt representert på fashionistanes nesetipper.

Toneangivende motehus som Gucci, Balenciaga og Céline viste alle de fargede brillene på catwalken. Om du vil gå for denne typen brille er tipset å lete etter briller som er perfekt retro og litt kitsch. Kanskje du til og med er så heldig at du kan hente frem en 70-tallsversjon fra en glemt roteskuff. Heldigvis begynner også kjedebutikkene å komme med sine budsjettvarianter.

blusebroderiertopp
KLÆR

Slik styler du vårens fineste bluse

EKSTREMVARIANT: Gucci er kjent for å ikke spare på kruttet da det kommer til styling og uttrykk på catwalken. Da de viste sin vår/sommer 2017-kolleksjon under moteuken i Milano sendte de flere av modellene ned catwalken med solbriller med farget glass.

Elsket av kjendiser

Gigi Hadid er også blant de som flittig bruker solbriller. På bildet under har har modellen hentet frem en råfrekk oransje variant med stålramme.

untitled link
ROSA GLASS: Selena Gomez har valgt å gå for en skikkelig 90-tallsvariant av solbrillene med farget glass. Her stylet med en morsom strikkegenser med print og trendy mom-jeans.
Publisert:
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.