Bella Hadid på forsiden av V Magazine med norsk smykkedesign

IT-JENTE: Bella Hadid omtales som en av dagens største supermodeller. Til høyre poserer hun med øreringer fra norske Linn Lømo. Foto: t.h AP/Thibault Camus og t.v Mario Serrenti for V Magazine.

Den amerikanske supermodellen Bella Hadid poserer i lite klær og smykker fra den norske designeren Linn Lømo på forsiden og gjennom en stor moteserie for V Magazine.

Malene Emilie Rustad
Publisert:

forsiden av den kommende vårutgaven til et av verdens fremste motemagasiner poserer supermodell og Gigi Hadids lillesøster Bella Hadid. Gjennom hele moteserien i midten av bladet og på forsiden har 20-åringen kun på seg smykker fra det norske merket Linn Lømo.

KJENDIS

Bella Hadid i frekk kjole på Dior-ball.

Det var den berømte stylisten George Cortina som tok kontakt med Lømo og ville bruke smykkene i serien med Hadid.

– Det er kjempegøy. Cortina liker retningen jeg tar og det er gøy å se at hardt arbeid resulterer i dette. Det er jo bare mine smykker gjennom hele serien! Sier Lømo på telefon fra New York.

streetny
KLÆR

Se 10 fantastiske antrekk fra New York Fashion Week her.

Fotograferingen var 17. januar, og Lømo fikk en haug av bilder under seansen og har gledet seg veldig til å vise det frem.

– Jeg elsker V Magazine og synes det spesielt gøy at de bruker min helt nye smykkelinje med hvitt gull, hvite diamanter og naturlige perler. De er superstrenge, så jeg har ikke fått lov til å dele det med noen før nå.

Lømo gikk på skole i New York og har siden pendlet mellom Norge og storbyen. Med et solid nettverk har hun blitt lagt merke til blant en rekke kjente stylister.

– Flere stylister har brukt smykkene mine før, blant annet i Harpers Bazar og V Magazine, men å se Hadid på forsiden i smykkene mine og ikke særlig annet er ekstra stas.

NYHETER

Linn Lømo var nominert til kategorien årets tilbehørsmerke under prestisjefylte Nåløyes prisutdeling i 2011 hvor Bjørg Jewellry vant pris.

Men det er ikke første gangen Bella Hadid bruker smykkene til Lømo. Supermodellen har blitt stylet med smykker fra den norske designeren i moteserier før.

– Jeg tror at smykkene mine blir lagt merke til fordi de er originale og en blanding av enkel og innviklet design. Jeg har funnet ut av hvordan smykkene kan bevege seg og det blir lagt merke til.

NYHETER

Norske Iselin Steiro briljerer på catwalken under Michael Kors høst/vinter-kolleksjon under New York Fashion Week.

Lømo forteller at det er spennende med oppmerksomheten fordi det gjør at hun hele tiden kan komme opp med nye ting og ikke trenger å basere seg så mye på kolleksjoner og sesong. Videre vil hun begynne å selge direkte til kunder, slik at kvalitet er på topp og prisene lavere.

– Jeg vil at alle skal bruke smykker, masse smykker, More is More.

Hun har også troen på motenorge og ser flere som kommer seg opp og frem i det internasjonale markedet. Selv hjalp hun stylist Yeal Quint med norske samarbeid da Josefine Pettersen ble fotografert i norsk design for en stor sak i V Magazine.

– Norske bloggere og motefolk har blitt flinke til å bruke smykker, men jeg oppfordrer selvsagt til mer.

Selv går hun med en haug av smykker hver eneste dag og opplever stadig vekk at folk stanser henne på gaten og spør hvor de kommer fra.

Publisert:

Finn mer innhold om: