Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

De kuleste sneakersene til trening og hverdag

Gå en sporty og trendy vår i møte med lekre sneakers som fint kan brukes både på og utenfor treningssenteret. MinMote har funnet de lekreste variantene i butikk nå.

toppbilde sneakers

CASUAL: Moteblogger Zina Charkoplia viser at de klassiske skoene fra Adidas Originals utmerket kan brukes til skjørt og kjoler. Foto: Getty Images

toppbilde sneakers

Adidas Originals GAZELLE hos Zalando.no. Foto: Produsenten

Den sporty trenden fortsetter i motebildet, noe som betyr at skoene gjerne kan være både behagelige og praktiske. Hos de store motehusene begynte sneakerstrenden hos Chanel for flere sesonger siden, og siden kastet flere seg på den komfortable bølgen. Burberry og Isabel Marant er blant merkene som har freshe sneakers i sine vårkolleksjoner.

Og nå som våren nærmer seg, har butikkene begynt å fylles opp med joggesko i ulike farger, mønstre og fasonger, så det finnes noe for enhver smak - og MinMote har plukket ut de fineste variantene i butikk akkurat nå!

sneakers

Rosa sneakers fra DinSko.

sneakers

Fargerike sneakers fra Adidas by Stella McCartney hos Matchesfashion.com.

Helt siden Karl Lagerfeld sendte modellene ned catwalken iført joggesko, miniskjørt og gallakjoler, har motebransjen lagt sin elsk på de sporty skoene. It-jenter som Olivia Palermo, Rihanna og norske Hanneli Mustaparta har flere ganger blitt obeservert i de behagelige skoene.

sneakers3

Grå mesh-sneakers fra Zara.com. Foto: Produsenten

sneakers3

Klassiske sneakers fra Adidas hos Zalando.no.

Det er med andre ord ingenting i veien for å kombinere sneakersene til jeans, kjoler og skjørt for en mer sporty, men likevel feminin hverdagsstil. Et par hvite eller nedtonede sneakers passer dessuten perfekt til en klassisk trenchcoat.

sneakers2

Sko fra Athletic Propulsion Labs hos Net-A-Porter.com.

sneakers2

Hvite høye sneakers fra Nly Shoes hos Nelly.com.

Treningsmote og treningsinspirerte hverdagsklær har dessuten aldri vært et større tema i motebransjen enn akkurat nå. Alexander Wangs H&M-kolleksjon var for eksempel like mye en treningskolleksjon som noe annet, og generelt har treningstightsen nærmest blitt den nye jeansen i Norge.

Kommentar:Kom dere ut av tightsen!

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?