Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

De kuleste sneakersene til trening og hverdag

toppbilde sneakers

Gå en sporty og trendy vår i møte med lekre sneakers som fint kan brukes både på og utenfor treningssenteret. MinMote har funnet de lekreste variantene i butikk nå.

Publisert:
toppbilde sneakers

CASUAL: Moteblogger Zina Charkoplia viser at de klassiske skoene fra Adidas Originals utmerket kan brukes til skjørt og kjoler. Foto: Getty Images

toppbilde sneakers

Adidas Originals GAZELLE hos Zalando.no. Foto: Produsenten

849,-
Gå til butikk

Den sporty trenden fortsetter i motebildet, noe som betyr at skoene gjerne kan være både behagelige og praktiske. Hos de store motehusene begynte sneakerstrenden hos Chanel for flere sesonger siden, og siden kastet flere seg på den komfortable bølgen. Burberry og Isabel Marant er blant merkene som har freshe sneakers i sine vårkolleksjoner.

Og nå som våren nærmer seg, har butikkene begynt å fylles opp med joggesko i ulike farger, mønstre og fasonger, så det finnes noe for enhver smak - og MinMote har plukket ut de fineste variantene i butikk akkurat nå!

sneakers

Rosa sneakers fra DinSko.

349,-
Gå til butikk
sneakers

Fargerike sneakers fra Adidas by Stella McCartney hos Matchesfashion.com.

1285,-
Gå til butikk

Helt siden Karl Lagerfeld sendte modellene ned catwalken iført joggesko, miniskjørt og gallakjoler, har motebransjen lagt sin elsk på de sporty skoene. It-jenter som Olivia Palermo, Rihanna og norske Hanneli Mustaparta har flere ganger blitt obeservert i de behagelige skoene.

sneakers3

Grå mesh-sneakers fra Zara.com. Foto: Produsenten

399,-
Gå til butikk
sneakers3

Klassiske sneakers fra Adidas hos Zalando.no.

899,-
Gå til butikk

Det er med andre ord ingenting i veien for å kombinere sneakersene til jeans, kjoler og skjørt for en mer sporty, men likevel feminin hverdagsstil. Et par hvite eller nedtonede sneakers passer dessuten perfekt til en klassisk trenchcoat.

sneakers2

Sko fra Athletic Propulsion Labs hos Net-A-Porter.com.

ca. 1570
Gå til butikk
sneakers2

Hvite høye sneakers fra Nly Shoes hos Nelly.com.

399,-
Gå til butikk

Treningsmote og treningsinspirerte hverdagsklær har dessuten aldri vært et større tema i motebransjen enn akkurat nå. Alexander Wangs H&M-kolleksjon var for eksempel like mye en treningskolleksjon som noe annet, og generelt har treningstightsen nærmest blitt den nye jeansen i Norge.

Kommentar:Kom dere ut av tightsen!

Publisert:

Finn mer innhold om: