Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Frynser, klassisk og kelim: De fineste skinnveskene på budsjett

Vesker blir vi rett og slett aldri lei. Her er åtte fine hverdagsvesker i ekte skinn for deg som ikke vil blakke deg på designervesker.

frynser

Veske fra Zara. Foto: Produsenten

frynser

Veske fra Mango. Foto: Produsenten

Er det én ting mange jenter ikke får nok av, er det vesker. Og det er jo ikke så rart, for en fin skinnveske kan løfte et hverdagsantrekk fra kjedelig til spennende på null komma niks. Semsket skinn i 70-tallsstil med frynser er i vinden, og er en trend som kommer til å fortsette inn i 2016.

Les også: Norske kvinner bruker millioner på denne vesken

Et av de viktigste momentene når du skal på veskejakt er at vesken du ender opp med er ekte skinn. En skinnveske varer mye lengre, tåler en støyt og i mange tilfeller blir den faktisk finere med årene. Dette gjelder også de merkeløse veskene fra kjedebutikkene.

Og hvorfor blakke seg på rådyre designervesker, når kjedebutikkene selger vesker til god kvalitet til en tidel av prisen?

Pass opp - Slik ser du om en designerveske er ekte

Her er de fineste skinnveskene i butikk nå:

Klassisk

Vesker 4

Veske fra H&M. Foto: Produsenten

Vesker 4

Veske fra Sign hos Zalando. Foto: Produsenten

Dette er kanskje de aller safeste veskene, men det betyr ikke automatisk at de er kjedelige. Hvis du kombinerer en stilren veske til kule sneakers, eller lekre ankelstøvletter blir antrekket balansert og alt annet enn kjipt. Dessuten passer disse veskene til stort sett alt du har i klesskapet fra før, og går aldri ut av motebildet.

Statement

Veske 1

Veske fra Mango. Foto: Produsenten

Veske 1

Veske fra Zara. Foto: Produsenten

Er du glad i basicklær som jeans, enfargede genserne og skjorter og enkle ullkåper, er en iøynefallende veske det som kan utgjøre hele forskjellen i antrekket ditt. Kjedebutikkene har masse fint å velge i, og gode materialer. Hva med en veske fra Zara i kuskinn, eller en rålekker kelimveske fra Mango?

Detaljer

veske 3

Veske fra H&M. Foto: Produsenten

veske 3

Veske fra Zara. Foto: Produsenten

En klassisk veske med plass til det viktigste og litt til, er etter vår meningen den perfekte hverdagsvesken. Gå for en nøytral farge, men legg vekt på detaljer som dusker, kule låser og hemper så skiller den seg litt ut i mengen.

Jukselappen: Her er høstens viktigste trender

Casual

vesker 5

Veske fra Mango. Foto: Produsenten

vesker 5

Veske fra Zara. Foto: Produsenten

En shopper i semsket skinn passer perfekt om du pleier å ha med deg data og skolebøker i vesken, eller bare liker å ha god plass. Det semskede skinnet gjør looken avslappet og dermed en perfekt hverdagsveske.

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?