Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

De fineste vårlige sneakersene nå

Sneakers er skoene vi alltid strekker oss etter.

Sneakersvårtopp

Se merke og pris i saken. Foto: Produsenten.

Sneakersvårtopp

Se merke og pris i saken. Foto: Produsenten.

Selv om både ballerinasko og tresko har gjort comeback i motebildet, er det (og blir det) sneakers som er den store favoritten.
MinMote har funnet frem til sesongens fineste vårlige sneakers. Vi har saumfart nettbutikkene, og plukket ut det vi mener er trygge kjøp i vår.

Hvitt er alltid en klassiker, men sett gjerne farge på antrekket med et par kule og fargesterke joggesko som disse. Vi vil gjerne ha sko med detaljer i en av vårens trendfarger, grønt:

Vårsneakers2

Sko fra Nike. Foto: Produsenten.

Vårsneakers2

Sneakers fra Veja hos Moniker. Foto: Produsenten.

Vårsneakers3

Sko fra Adidas. Foto: Produsenten.

Vårsneakers3

Sko fra Asics hos Zalando. Foto: Produsenten.

Om ikke knallfarger er noe for deg, går det alltid an å gjøre det mer nedtonet. Det viktigste er at du finner en sko som er komfortabel på foten og som passer godt med det du har i garderoben fra tidligere. New Balance leverer alltid noen av våre favorittsneakers, og disse er ikke noe unntak:

Vårsneakers1

Sneakers fra New Balance hos Zalando. Foto: Produsenten.

Vårsneakers1

Sneakers fra New Balance hos Yme. Foto: Produsenten.

Til vårens sneakers kan du gjerne se etter sporty detaljer som på disse:

Vårsneakers5

Nike Dunk Low Disrupt hos Yme. Foto:

Vårsneakers5

Sko fra Asics hos Zalando. Foto: Produsenten.

Som med det meste annet i garderoben, er udødelige klassikere en evig favoritt. Dette er modeller som holder seg varme i motebildet i år etter år, kanskje har du et par allerede?
Det slår rett og slett aldri feil:

Vårsneakers4

Lave Converse hos Nelly. Foto: Produsenten.

Vårsneakers4

Nike Air Force One. Foto: Produsenten.

Vårsneakers6

Stan Smith fra Adidas. Foto: Produsenten.

Vårsneakers6

Sko fra Onitsuka Tiger hos Boozt. Foto: Produsenten.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.

Hvordan var din opplevelse i dag?