Mote

10 måter å bruke brosjen på denne sesongen

brosjetopp

Glem den klassiske plasseringen av brosjen på jakkeslaget. Det finnes et utall måter å pynte opp antrekket med en brosje på - her er ti av dem.

Martine Lunder Brenne
Publisert:
brosjetopp

BOHEMSK: Fra Alexander McQueen. Foto: Getty Images

brosjetopp

IØYNEFALLENDE: Fra Gucci. Foto: Getty Images

For all del - brosjen kan settes akkurat hvor du vil, men fakta er at den har fått en renessanse i motebildet de par siste årene. Og den har mange flere bruksområder enn den vanlige. Og den trenger ikke være liten og nett - prangende, fargerike brosjer med masse bling har dukket opp på catwalken hos både Gucci og Alexander McQueen i det siste.

Trykk på bildene for å se merke og pris.

brosjer

Brosje fra Lanvin hos Matchesfashion.com. Foto: Produsenten

1800,-
Gå til butikk
brosjer

Brosje fra Zara. Foto: Produsenten

139,-
Gå til butikk

Så se i bestemor smykkeskrin eller finn din egen favoritt - MinMote har lett fram til måter å bruke det morsomme tilbehøret på:

Den mest iøynefallende brosjen dukket opp hos Gucci (vår/sommer 2016-kolleksjonen), i form av en glitrende marihøne. Plassert midt på halsen for en skikkelig wow-effekt! Legg også merke til mønstermiksen med kåpe, sløyfe og brosje i ulike farger.

untitled link

Insta-prinsesse Emily Rose Hannon viser hvordan du kan plassere falske blomster under en håroppsats i stedet for på toppen. Vi tipper dette hadde funket like bra med et par store brosjer med glitrende stener også!

Stilikon Olivia Palermo er flink til å gjenbruke favorittene sine, og disse to brosjene har hun brukt på alt fra kjoler til bluser. Vår favorittlook er denne, hvor en sennepsgul strikkegenser får en glamorøs oppgradering.

Les også: Fem smykkedesignere du bør vite om

untitled link

Smykkedesigner Emilee Anne pynter opp et par enkle ballerinas med brosjer i forskjellige farger og fasonger. Så originalt og så lekkert!

TILBEHØR

Tøffel-sko er det mest trendy du kan ha på bena i vår

Kronprinsesse Mette-Marits Prada-brosjer er så og si umulige å få tak i nå, men det er lov å la seg inspirere! Her har kronprinsessen festet to små på jakkeslaget, og to store i et slikebånd som er knytt i nakken under en flette.

Har du sett? Mette-Marits 10 beste antrekk fra 2015

A post shared by Emilee Anne (@emileeannejewelry)

Snekkerbuksa er et annet plagg som har fått en renessanse, men å style den kan være en utfordring. Her har den fått et mer feminint preg med store gullbrosjer.

Jukselappen: 2016s mest populære trender

Det er kanskje en stund til vi har råd til en Dolce & Gabbana-veske, men denne fikk oss til å ville pynte opp en gammel veske med budsjettvennlige brosjer.

Se også: Slik lager du vårens heteste bluse selv

A post shared by Mike Krieger (@mikeyk)

Stylistenen og vintageforhandleren bak @Theddencollective blander brosjer i ulike stiler - paljetter, romantask gull og store blomster - for å gi en klassisk skinnjakke en ny look.

Les også: Nå gjør treningsbuksene comeback

Det enkle er faktisk ikke alltid det beste, og det er håroppsatsene fra Alexander McQueen høst/vinter 2016 et bevis på. Vi ble i alle fall inspirert til å finne nye bruksområder for smykkene våre - som i håret.

MinMote.no - Norges største moteside

En mer klassisk frisyre hadde Brie Larson under Oscar-utdelingen - halvt oppsatt hår i en elegant knute, med en brosje som da det lille ekstra. Et eksempel til etterfølgelse!

Publisert:

Finn mer innhold om:

  1. Smykker

Relaterte artikler

KJENDIS

Mette-Marit fyller 43: Her er moteåret som har gått

KJENDIS

Kronprinsesse Mette-Marits beste moteøyeblikk i 2016

KLÆR

Pene pynteplagg som ikke er kjole

NYHETER

Kronprinsesse Mette-Marit i norsk kjendisdesign

KJENDIS

Sjekk luksusantrekkene i Carl Gustafs 70-årsdag

KLÆR

Mette-Marit har skaffet seg sesongens store trendplagg

NYHETER

Kongelig dåp: Se prinsesse Sofias vakre kjole