Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

Kommentar: For sent ute med «sommerkroppen»? Jeg har løsningen!

KOM DEG PÅ STRANDEN: Blogger Nastaran Kowkabi kommenterer og tipser om fint badetøy til sommeren. Foto: Richard Florén

Om du lar deg begrense deg selv fra å leve livet og gjøre de tingene som gjør deg glad fordi lårene dine disser når du går, så går du glipp av mye moro, skriver Nastaran Kowkabi.

Nastaran Marie Kowkabi
Publisert:

Vi er i midten av juni! Til tross for regn i store deler av landet er sommeren (forhåpentligvis) rett rundt hjørnet, og det er på tide å friske opp sommergarderoben. Om du ikke allerede har gjort det.

NYHETER

De største trendene for sommeren 2017

Foto: Privat

I et helt år går vi og venter på sommeren. Vi trener, skrubber huden, tar sol og prøver å komme oss inn i klærne som kanskje har blitt litt trange over vinteren. Vi gleder oss til lyse dager, lange kvelder – og sol og strand! Men når det nærmer seg kvier mange seg til korte kjoler og short. Og ikke minst til bading.

Om du lar deg begrense deg selv fra å leve livet og gjøre de tingene som gjør deg glad fordi lårene dine disser når du går, så går du glipp av mye moro!

Bikinikroppen er nærmere enn du tror

For noen år siden var det nesten utenkelig at jeg skulle sprade rundt i bikini på stranden. Jeg skulle på badeferie til Nice, og gruet meg nesten mer enn jeg gledet meg. Om du noen gang har vært på badeferie vet du like godt som meg, at man ikke slipper unna hverken badetøyet eller stranden.

KLÆR

Jeg prøvde tre plus size-kjoler - dette skjedde

Bikini

Badedrakt fra Swimsuits for All.

514,-
Gå til butikk
Bikini

Badedrakt fra H&M. Foto: Produsenten

399,-
Gå til butikk
Bikini

Bikini fra Swimsuits for All. Foto: Produsenten

514,-
Gå til butikk
Bikini

Badedrakt fra Elomi hos Underverker.no Foto: Produsenten

573,-
Gå til butikk

Det er en barrière som må krysses, og den er enklere å krysse enn man skulle tro! For min del måtte jeg bare ta et valg; vil jeg begrense meg selv fra å leve livet og gjøre de tingene jeg elsker fordi jeg føler meg ukomfortabel på grunn av vekt og størrelse? Eller skal jeg ta på meg badetøy og slutte å bry meg om hva andre kanskje kommer til å tenke?

Valget var enkelt. Selvfølgelig skal vi leve livet – uansett hvor mange kilo vi har lagt på oss i løpet av vinteren. Så glem den dårlige samvittigheten for treningsøktene du aldri kom deg på. Glem de kiloene du tror du må gå ned for å føle deg fresh nok til å strutte på standen - bikinikroppen er nærmere enn du tror. Du må bare gi blaffen i hva du tror andre tenker om deg, ta på deg bikinien og smøre deg inn med nok solkrem. Nå er det sommer!

NYHETER

TIDENES FØRSTE «PLUS SIZE»-KAMPANJE I SPORTS ILLUSTRATED

Finn det perfekte badetøyet for din fasong

Å finne riktig badetøy er ikke alltid like lett. Spesielt om du har 10, 20 eller 40 kilo ekstra på kroppen. Heldigvis har utvalget blitt større, både i mengde og i størrelse, i løpet av de senere årene. I et hav av ulike modeller, snitt og farger er det vanskelig å vite hva som egentlig kler deg best. Og ikke minst hvordan du skal unngå å miste motet mens du prøver et titalls uflatterende bikinier og badedrakter.

bikini nastaran

Bikinitopp fra Kappahl. Foto: Produsenten

245,-
Gå til butikk
bikini nastaran

Bikinitruse fra Kappahl. Foto: Produsenten

179,-
Gå til butikk

Det høres kanskje klisjé ut, men det viktigste er at du kjøper badetøy som du føler deg vel i. Glem den fine bikinien den slanke venninnen din hadde på seg i forrige uke, eller den badedrakten du så reklame for i går. Det er deg og din kropp du skal finne badetøy til!

HUDPLEIE

Disse solkremene bør du holde deg unna i sommer

Mønster og farger

Mange tror at sort har en slankende effekt. La oss avfeie den myten med en gang. Kroppen din er kroppen din uansett hvilken farge du går i. Den blir hverken større eller mindre ved bruk av farger eller mønster. Dessuten vil badetøy i freshe farger både fremheve brunfargen din, og tiltrekke oppmerksomheten mot det du har på deg i stedet for kroppen din.

Høyt liv gir illusjon av lengre ben

plus size bikini

Bikinitopp fra Ellos Plus Collection. Foto: Produsenten

249,-
Gå til butikk
plus size bikini

Bikinitruse fra Ellos Plus Collection. Foto: Produsenten

199,-
Gå til butikk

De aller fleste kler høyt liv. En bikinitruse med høyt liv gir illusjon av lengre ben, og vil i tillegg holde inn både bilringer og «the second belly». Om du er opptatt av å få så lite skille som mulig, se etter bikinitruser som kan brettes ned når du soler deg!

Perfekt om du vil skjule magen

Badedrakten er mer populær enn noensinne. Om du vil skjule magen er badedrakt et perfekt valg. Velg en badedrakt med drapering og V-utringning, det er flatterende samtidig som det fremhever bysten. Tankinien er også perfekt om du vil skjule magen. Samtidig kan den rulles opp når du soler deg, eller om du plutselig angrer på at du ikke kjøpte den fine bikinitoppen likevel.

KLÆR

Tre fine strandantrekk

junarose bikini

Bikinitopp fra Junarose hos Asos. Foto: Produsenten

299,-
Gå til butikk
junarose bikini

Bikinitruse fra Junarose hos Asos. Foto: Produsenten

249,-
Gå til butikk

Stor rumpe?

Ikke gå for den største trusa du finner! Om du vil skjule rumpa bør du faktisk gå for en helt vanlig bikiniunderdel.

Store bryst

Kombinasjonen sol, saltvann og gnagende stropper er ikke noe du ønsker. Believe me! Velg en bikini med god støtte, tykke stropper og spiler. Halterneck med brede stropper er et perfekt valg, det både fremhever bysten og du unngår vertikale stroppeskiller.

Vi ses på stranden!

Se også sesongens fineste badetøy i Trendguiden:

Publisert: