Mote

Trendalarm: La strømpebuksen få oppmerksomhet

HELT ROSA: Hos Gucci var selv strømpebuksen. Foto: Getty Images

På høstvisningene til noen av de største motehusene fikk vi se flere strømpebukser som kommer til å stjele showet den kommende sesongen.

Camilla Christensen
Publisert:

Overgangen mellom sommer og høst kan være veldig fin, men kjølig. Solen kan fortsatt skinne og himmelen kan være blå, men likevel er det ikke like varmt som på de heteste sommerdagene. Et perfekt plagg på denne såkalte «mellomsesongen» er derfor den tynne strømpebuksen. Da kan du fortsatt tillate deg å bruke favorittskjørtene og -kjolene dine, uten at du trenger å få gåsehud på beina. Motehus som Burberry, Acne og Gucci sendte modeller med iøynefallende strømpebukser ut på catwalken under deres høst- og vintervisninger.

TILBEHØR

På fest uten BH? Her er alternativene

Burberry

Britiske Burberry holdt i februar sin høstvisning som oste av 70-talls glam rock-vibber. Christopher Bailey ville med denne kolleksjonen vise frem en tøffere London-jente med et antrekk av miksede materialer. Flere av modellene ble sendt ut på catwalken med sko og vesker i slangeskinn, glitrende kjoler og mønstrete strømpebukser.

MED HULL: Burberry viste en mønstret strømpebukse med hull. Foto: Getty Images

Acne

Svenske Acne har virkelig klart å markere seg som et stort motemerket. Nå holder de visninger i Paris og selger kolleksjonene sine i flere storbyer verden over. Med sitt særegne og kunstneriske preg slutter de aldri å overraske. Denne høsten fikk vi se sterke farger og mye dyremønster, spesielt av slange og leopard.

DYRISK: Acne Studio viste strømpebukser med leopardmønster. Foto: Getty Images

Gucci

Italienske Gucci holdt en fargerik høstvisning med modeller i ensfargede antrekk. Strømpebuksene, som var i samme farge som resten av plaggene, fikk stor oppmerksomhet - og er du glad i farger som skiller seg ut er dette absolutt en stil du bør stjele. Farger står sterkt denne høsten, og mens det blir brunt og grått ute har du nå en perfekt mulighet til å freshe gatene opp med fine farger. Rosa er blant annet en av høstens heteste farger, så er du tøff nok til å gå med en helt rosa strømpebukse ligger alt til rette for deg.

FARGERIKT: Gucci presenterte strømpebukser i alt fra rosa og blått til grønt og gult. Foto: Getty Images
Publisert:

Les også

Relaterte artikler

KLÆR

Høydepunktene fra moteuken i Paris

NYHETER

Gucci får kritikk for kolleksjon med tvangstrøyer

NYHETER

5 grunner til at Gucci-visningen blåste oss av banen

NYHETER

Gucci-visningen i Milano: Nå er rumpetasken tilbake

TILBEHØR

Festsesongens mest sexy tilbehør: Nettingstrømpene

NYHETER

Ankellenken er tilbake: Fire fine varianter

NYHETER

Fem høydepunkter fra Milan Fashion Week