Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

Stor høsttrend: Pins er tilbake

pins hovedbilde

Trodde du emaljerte pins var forbeholdt OL på Lillehammer? Tro om igjen. Nå er metallmerkene trendy igjen!

Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:
pins hovedbilde

Se pris og merke i saken. Foto: Produsenten

pins hovedbilde

Se pris og merke i saken. Foto: Produsenten

Denne høsten er det å personliggjøre klærne dine med broderte merker, statements og ikke minst pins noe av det mest trendy du kan foreta deg. Internasjonale medier har gått så langt som å kalle det en «pindemi».

For nå finnes nesten alt mellom himmel og jord laget som pins. Det har den siste tiden dukket opp et drøss med uavhengige designere som produserer pins i utallige ulike former. Ser du for deg en spesiell pin er sjansen stor for at du finner den i en nettbutikk.

Formet som kjendiser

Om du finner en pin som passer for deg, enten det er en pizzabit eller ansiktet til Kim Kardashian, er det bare å slå seg løs. Pins kan pynte opp alt fra en jakke til en veske, og gir et lekent piff til antrekket og kan ikke minst gjøre at du skiller deg ut fra mengden.

Pins 3

Bowboy pin fra Pinlord. Foto: Produsenten

ca. 80
Gå til butikk
Pins 3

Sett med pins fra Gina Tricot. Foto: Produsenten

49,-
Gå til butikk

Les også: Lekker hårpynt som setter prikken over i-en
Den spede hipster-gjenfødselen var allerede i 2014 ifølge W Magazine. Nå er trenden å se på både fashionistaer og mannen i gata. De fleste pins ligger på mellom 50 og 120 kroner, men det finnes også luksus-utgaver i ekte gull med edelstener som koster opp mot 9000 kroner.

Det er ikke første gang pins er i vinden, så du skal ikke se bort fra at det er mulig å hente frem noen gamle klassikere fra et loft eller et gammelt smykkeskrin.

Noen av pinsene som er mest populære akkurat nå er formet som ansiktene til Kim Kardashian og Kanye West. Emoji-pins og pins formet som diverse matretter som pizzabiter og tacoskjell.

Pins

Pin av Kim Kardashian fra Shopbop. Foto: Produsenten

125,-
Gå til butikk
Pins

Pin av Kanye West fra Shopbop. Foto: Produsenten

125,-
Gå til butikk

Slik bruker du trenden

En ting det er viktig å passe på er at du ikke stikker pinsen gjennom tynne plagg som lett kan få hull. Derfor passer det seg bedre å pynte opp høstjakken.

Bomberjakken er fortsatt en av de mest trendy jakkene du kan bruke i høst, og om du allerede har en jakke av denne typen i skapet er det ingen ting i veien for å oppdatere den med noen fargeglade pins.

KLÆR

Bomberjakken du kan bruke nå og i høst

Pins 2

Emoji-pin fra Pintrill. Foto: Produsenten

100,-
Gå til butikk
Pins 2

Pin av pizzastykke fra Pintrill. Foto: Produsenten

Selv om pins er trendy igjen er det ingen grunn til å ta helt av. Et par pins med humor er alt som skal til!

Publisert:
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.