Mote

Slik styler du flipflops-trenden

BADESKO?: Flipflops er ikke lenger kun forbeholdt strandturen, men passer også til for eksempel festkjolen. Her sett på Annabel Rosendahl og en modell under Pia Tjeltas motevisning. Foto: MinMote/Getty Images. Montasje: MinMote.

Flipflops er den mest trendy skoen i sommer.

  • Ingeborg Aspeli
Publisert:

En av kanskje de rareste trendene som har markert seg den siste tiden når det kommer til skotøy er flipflops.

Det som de fleste forbinder med sko man rasker med seg på vei til stranden i Syden ble populært hos fashionistaene allerede i fjor sommer. Under moteuken i København dukket blant andre de danske it-jentene Jeanette Madsen og Thora Valdimars opp med flipflops stylet sammen med freshe rosa kjoler og etter det blåste det opp som en stor trend.

Denne sesongen har imidlertid enda flere kastet seg på strandsko-trenden. Blant andre har designeren Kanye West lansert flipflops gjennom merket Yeezy og luksusmerket Balenciaga har sine versjoner med kitten-hæl.

TILBEHØR

Slik styler du den omstridte «sokk-i-sandal»-trenden

Motenettstedet Fashionista hevder til og med at flipflops har tatt over for «bestefar»-joggeskoene som har regjert motebildet på skotøyfronten de siste årene.

– Dessverre for dem som hater det, men de kan forvente at flipflops få mer oppmerksomhet denne sommeren og til og med fortsette neste år, skriver motemagasinet.

Redaktør for amerikanske Vogue, Anna Wintour, godkjenner også flipflopsene. I en nylig video hvor leserne kan stille spørsmål til motedronningen, blir hun spurt om hva hun føler om skoene og hun svarer rett og slett «Jeg elsker flipflops».

KLÆR

Tips til hvordan du kler opp sykkelshortsen

Om du vil prøve deg på trenden – også bortsett fra i Syden – så er MinMotes tips å for eksempel style det med en blazer, som veier opp for den avslappende skoen. Det er også kult å ta de på der du typisk ville valgt et par høye hæler, som til festkjolen. Det er også kult til et par jeans eller dressbukser.

Her er noen freshe antrekk til inspirasjon:

VIL DU HOLDE DEG OPPDATERT PÅ MOTE OG TRENDER?

Følg MINMOTE PÅ INSTAGRAM for å få daglige oppdateringer og inspirasjon!

Publisert:

Relaterte artikler

KJENDIS

Se gatemoten fra moteuken i København

TILBEHØR

Slik styler du den omstridte «sokk-i-sandal»-trenden

TILBEHØR

Motebransjen har talt: Crocs er trendy

MOTE

MinStil: Nora Elise

KLÆR

Dette har moteprofilene troen på nå

TILBEHØR

Høstens kuleste sneakers

KLÆR

Fem nøkkelplagg til høstgarderoben