Hertuginne Kate spøkte om familieforøkelse

MØTTE FANSEN: Hertuginne Kate og prins William ble møtt av hundrevis av fans da de besøkte Ballymena. Foto: PA Photos/NTB Scanpix.
MØTTE FANSEN: Hertuginne Kate og prins William ble møtt av hundrevis av fans da de besøkte Ballymena. Foto: PA Photos/NTB Scanpix.

Hertuginne Kates (37) svar har ført til spekulasjoner om det er en ny kongelig baby i vente.

Hertuginne Kate og prins William (36) er for tiden på reise i Nord-Irland.
Under et besøk i Ballymena tok paret seg god til å prate med de fremmøtte. En av dem som fikk noen ord med det kongelige paret var Alan Barr og hans fem måneder gamle sønn James.
– Han er så søt! Jeg blir verpesyk, sa hertuginnen ifølge Express som også har fanget spørsmålet på video.

Da fulgte Barr opp med å spørre om hertuginnen var klar for barn nummer fire.

– Da tror jeg William ville ha blitt litt bekymret, svarte hertuginnen på babyspørsmålet.

Hertuginne Kate, som selv er mor til tre, blir snart tante til prins Harry og hertuginne Meghans første barn, og det kan virke som hun har fått baby-feber.

Hertuginnens svar har nå satt i gang spekulasjoner i britiske medier om Kate og William ønsker et fjerde barn.

På todagersreisen har hertuginnen fått moteskryt for uvanlig spenstige antrekk. På gåturen i Ballymena hadde Kate på seg en lyseblå designkåpe fra det erkebritiske merket Mulberry. Det er særlig kappen over skuldrene som får oppmerksomhet.
I sosiale medier sammenlignes nå hertuginnens kåpe med antrekkene heksene fra magikerskolen Beauxbatons bruker i «Harry Potter».

untitled link
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.

Hvordan var din opplevelse i dag?