Sjekk Prins Nikolai på catwalken

MOTEPRINS: Her går prins Nikolai på catwalken.
MOTEPRINS: Her går prins Nikolai på catwalken. Rains

Goals i rosa boblekåpe.

Prins Nikolai (21) av Danmark har gjort en rekke modelloppdrag etter at han ble oppdaget som 18-åring.

Nikolai, som er sønn av prins Joachim (52) og grevinne Alexandra (57), har blant annet prydet forsiden på ukrainske Vogue, frontet kampanjer og har gått på catwalken for flere merker som eksklusive Burberry og Dior.

Torsdag fikk han også æren av å lukke visningen for det danske merket Rains under deres show i Paris.

HELT KONGE I ROSA: Prins Nikolai.
HELT KONGE I ROSA: Prins Nikolai. Rains

Showet, som ble holdt i Palais de Tokyo, var stylet av ingen ringere enn influencer og moteprofil Pernille Teisbæk. Den danske moteprofilen er kjent for sin utsøkte stilsans, og har over 1,2 millioner følgere på Instagram.

Hun valgte å kle prinsen opp i en tyggegummirosa, gulvlang boblekåpe. Under kåpen hadde prinsen et oversized antrekk i svart, som gjorde at kåpen ble ekstra fremtredende.

– Jeg er så beæret og stolt over å være en del av teamet bak det første Rains-showet i Paris, skriver hun på Instagram, til et bilde av seg og ektemannen.

Teisbæk er gift med Philip Lotko, som er en av grunnleggerne bak merket Rains. Merket er først og fremst kjent for sine regnklær og yttertøy.

Kolleksjonen, som har navnet «Sky watcher» besto av flere unisex-plagg, og yttertøy var det selvskrevne fokuset. Den tyggegummirosa fargen har fått navnet sky pink. Den ble vist sammen med farger som neongrønt, sort, marineblått og hvitt. Ifølge en pressemelding er paletten inspirert av nordlyset.

Rains
Rains
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?