Hillary Clinton tar opp kampen med Michelle Obama

Michelle Obama har lenge vært en yndling i motebransjen. Nå tar Hillary Clinton opp kampen med den stilsikre førstedamen. Stem på din favoritt nederst i saken.

Jennifer Bråthen
Publisert:

To mektige kvinner med ulike stiler møttes denne uken på et arrangement i forbindelse med kvinnedagen.

Michelle Obama glitret i en hvit kreasjon med broderier, mens Hillary Clinton kom korrekt antrukket i svart bluse og svarte bukser. Begge hadde iøynefallende tilbehør. Obama toppet sitt antrekk med en statement-brosje og perleøredobber, mens Clinton gikk for både øredobber, halskjede, armbånd og klokke.

LES OGSÅ: Hertuginne Kate reiser med stil – sjekk 40-tallslooken

– Michelle Obama er utrolig flink til å kle seg, og hun har ikke minst klart å finne den riktige balansen mellom dyre og billige klær. Hun er en folkelig førstedame og hun våger å leke seg med klær. Hun er glad i sterke farger og hun vet akkurat hvordan hun skal bruke dem, skryter minMote-ansvarlig Sonia Huanca Vold og legger til:

- Men også Hillary Clinton har imponert i det siste. Det er tydelig at hun har lagt sin elsk på den klassiske Chanel-stilen, og den kler hun godt. De to har svært forskjellige stiler - mens Obama er ungdommelig og vågal, er Clinton svært klassisk og elegant, sier Vold.

LES OGSÅ:Se Michelle Obamas beste moteøyeblikk

LES OGSÅ:Hertuginne Kate reiser med stil

LES OGSÅ:Charlotte Casiraghi blir toppmodell

Publisert: