Cheryl Cole viser babymagen i ny kampanje

BLIR MAMMA: Cheryl Cole og ti år yngre Liam Payne venter sitt første barn sammen. Foto: NTB Scanpix
BLIR MAMMA: Cheryl Cole og ti år yngre Liam Payne venter sitt første barn sammen. Foto: NTB Scanpix

Da bildet av en tilsynelatende høygravid Cheryl Cole (32) ble sluppet onsdag kveld gikk britiske medier av skaftet.

Det er litt over tre måneder siden Cheryl Cole viste seg med en kul på magen da hun og One Direction-kjæresten Liam Payne (23) poserte på rød løper i London. Babynyheten har verken blitt kommentert eller bekreftet av paret selv, men onsdag ble det sluppet nye bilder av en tilsynelatende høygravid Cole.

TV-personligheten poserer fra siden i en åletrang kjole og holder hendene på magen.

– Cheryl demonstrerte for offentligheten at hun venter sitt første barn med Liam Payne ved å holde rundt den store magen i en nylig sluppet kampanje, skriver Daily Mail og flere andre britiske storaviser som alle har blåst opp saken på forsiden av avisene torsdag morgen.

untitled link

Gravidbilde pryder også forsiden av tabloidavisene The Sun og the Daily Mirror, torsdag morgen.

Les også: Fem høydepunkter fra London Fashion Week

På bildet, som Cole selv delte på Instagram ett døgn etter det ble sluppet, har Cole utslått, bølget hår og minimalt med sminke. Den sorte kjolen ble stylet med høye ankelstøvletter.

Få også med deg trikset som gjør hestehalen lengre og fyldigere:

Instagram-eksplosjon

Tiltross for at bildet er tatt i forbindelse med et veldedighetsprosjekt ser ikke fansen ut til å bry seg nevneverdig om det. Under bildet som Cole delte på Instagram i morgentimene er det i skrivende stund over 400 kommentarer som gratulerer henne med babynyheten.

Cole har ikke gitt en lyd i sosiale medier på over fem uker, og etter gravidbilde ble sluppet onsdag eksploderte det på Instagram. Bildet er delt flere tusen ganger og tagget til Coles profil hvor hun har 3 millioner følgere.

untitled link

Cole og Payne har datet i hemmelighet siden desember 2015, ifølge Daily Mail. Dette blir parets første barn sammen.

Bildet er tatt for «The Prince's Trust» i samarbeid L'Oreal Paris for å sette fokus på dårlig selvtillit blant unge. «The Prince's Trust» en veldedighetsorganisasjon som hjelper unge mellom 13-30 år med utdannelse, jobb og trening.

Les også: Ni par sko som skriker vår

Hvordan var din opplevelse i dag?