Cara Delevingne gjør comeback som modell

COMEBACK: Cara Delevingne har tatt en pause fra modellkarrieren etter at hun avsluttet samarbeidet med modellbyrået hun i lengre tid arbeidet med. Foto: NTB Scanpix

Mindre enn et år etter at Cara Delevingne (23) brøt med modellbyrået sitt for å satse på skuespillerkarrieren er hun tilbake foran kameraet.

Line Blokhus
Publisert:

I fjor sommer gjorde it-jenta det klinkende klart at hun ville legge modellkarrieren på hylla for å satse på skuespilleryrket da hun avsluttet samarbeidet med modellbyrået Storm Models.

Selv om det har gått et drøyt år siden hun sist gikk på catwalken under moteuken i Paris, viser det seg at Delevingnes modellkarriere slett ikke er over likevel, skriver flere internasjonale medier, blant annet magasinet Instyle.

VG pratet med Cara: - Advarer unge mot modellyrket

Tilbake for Chanel

Nå har det nemlig blitt kjent at Delevingne figurerer i en av Chanels siste kampanjer, med selveste Karl Lagerfeld bak kameraet.

NYHETER

BFF-trio kastet stjal showet hos Chanel

På bildene som motehuset har delt via sin Instagram-konto viser Delevingne frem solbriller, og andre bilder som er lekket fra kampanjen viser at den ikke-likevel-pensjonerte-supermodellen også viser frem vanlige briller i Chanel-kampanjen.

Sjekk også: Caras trendy piercing

Delevingne har lenge vært en av Chanel-designer Lagerfelds favorittmodeller, og har i tillegg til å fronte flere av Chanels kampanjer, gått på catwalken for det store motehuset en rekke ganger. I januar 2014 var hun dessuten Lagerfelds håndplukkede Chanel-«brud» under haute couture-moteuken i Paris.

Så du Caras lekre fletter under årets haute couture-moteuke?

Hintet på Twitter

For den årvåkne Delevingne-fan kommer kanskje ikke comebacket som noen stor overraskelse. I forrige uke sendte nemlig Delevingne ut en liten teaser da hun svarte på følgende tweet på Twitter:

Hvorpå 23-åringen svarte:

Nå gjenstår det bare å se om hun kommer tilbake catwalken til de neste moteukene – selv om hun altså sto over moteukene i New York, Milano, Paris og London i år (og i halve fjor).

Publisert:

Finn mer innhold om: