Er dette Meghan Markles kjærlighetserklæring til prins Harry?

KJÆRLIGETSSMYKKE? I november ble forholdet mellom Meghan Markle og prins Harry bekreftet av Kongehuset selv. Foto: NTB scanpix

Den amerikanske skuespilleren Meghan Markle (35) fortsetter å gi offentligheten subtile hint om kjærligheten til prins Harry (32). 

Thea Roll Rakeng
Publisert:

Det er ikke mange månedene siden det ble kjent at prins Harry har funnet lykken med den amerikanske skuespilleren Meghan Markle (35). Selv om paret ikke har blitt sett sammen i offentligheten, fikk vi muligens et lite tegn til kjærligheten mellom dem tidligere i uken.

Les også: Dette er Meghan Markle - samfunnsbevisst og berømt

Bortsett fra Instagram-bildet hun la ut samme dag av hunden sin iført en genser med britisk flagg, møtte paparazzifotografene en smilende Markle med et gullsmykke med initialene M og H.

untitled link

Britisk presse er over seg av begeistring og mener bokstavene står for Harry og Meghan. Dette blir i så fall ikke første gang paret har brukt smykker for å vise følelsene sine. Markle og Harry har tidligere blitt sett med like flettearmbånd.

Les også: Prins Harry bekymret for kjærestens sikkerhet

SYMBOLSK? M+H-smykket er fra designeren Maya Brenner og kommer i gult, hvitt og rosegull. Foto: NTB scanpix

Spesiallaget smykke

Smykket er fra den Los Angeles-baserte designeren Maya Brenner og koster i overkant av 2000 kroner. Merket har bekreftet at smykket er i gull og spesialdesignet for Markle.

TILBEHØR

Her er smykkene du kjøper i julegave

Foto: NTB scanpix

Bildene av prins Harrys nye flamme ble tatt nøyaktig 24 timer før den britiske prinsen fløy fra et offisielt oppdrag på Barbados direkte til Toronto for å tilbringe et døgn med kjæresten. Kongehuset har i ettertid fått kritikk i britisk presse for at Harry bruker skattebetalernes penger på private ærend.

PÅ TUR: Prins Harry har vært på offisielt oppdrag blant annet på Barbados. Her sitter han ved siden av Rihanna under en konsert i forbindelse med uavhengighetsjubileet til øya. Foto: NTB scanpix
TILBEHØR

Dette er sesongens hotteste smykke

HINTER: Prins Harry og Markle har til gode å vise seg sammen i offentlighet, men ifølge britisk presse har paret planlagt en ferietur sammen før jul. Foto: NTB scanpix
Publisert: