Nyheter

Er dette Meghan Markles kjærlighetserklæring til prins Harry?

KJÆRLIGETSSMYKKE? I november ble forholdet mellom Meghan Markle og prins Harry bekreftet av Kongehuset selv. Foto: NTB scanpix

Den amerikanske skuespilleren Meghan Markle (35) fortsetter å gi offentligheten subtile hint om kjærligheten til prins Harry (32). 

Thea Roll Rakeng
Publisert:

Det er ikke mange månedene siden det ble kjent at prins Harry har funnet lykken med den amerikanske skuespilleren Meghan Markle (35). Selv om paret ikke har blitt sett sammen i offentligheten, fikk vi muligens et lite tegn til kjærligheten mellom dem tidligere i uken.

Les også: Dette er Meghan Markle - samfunnsbevisst og berømt

Bortsett fra Instagram-bildet hun la ut samme dag av hunden sin iført en genser med britisk flagg, møtte paparazzifotografene en smilende Markle med et gullsmykke med initialene M og H.

untitled link

Britisk presse er over seg av begeistring og mener bokstavene står for Harry og Meghan. Dette blir i så fall ikke første gang paret har brukt smykker for å vise følelsene sine. Markle og Harry har tidligere blitt sett med like flettearmbånd.

Les også: Prins Harry bekymret for kjærestens sikkerhet

SYMBOLSK? M+H-smykket er fra designeren Maya Brenner og kommer i gult, hvitt og rosegull. Foto: NTB scanpix

Spesiallaget smykke

Smykket er fra den Los Angeles-baserte designeren Maya Brenner og koster i overkant av 2000 kroner. Merket har bekreftet at smykket er i gull og spesialdesignet for Markle.

TILBEHØR

Her er smykkene du kjøper i julegave

Foto: NTB scanpix

Bildene av prins Harrys nye flamme ble tatt nøyaktig 24 timer før den britiske prinsen fløy fra et offisielt oppdrag på Barbados direkte til Toronto for å tilbringe et døgn med kjæresten. Kongehuset har i ettertid fått kritikk i britisk presse for at Harry bruker skattebetalernes penger på private ærend.

PÅ TUR: Prins Harry har vært på offisielt oppdrag blant annet på Barbados. Her sitter han ved siden av Rihanna under en konsert i forbindelse med uavhengighetsjubileet til øya. Foto: NTB scanpix
TILBEHØR

Dette er sesongens hotteste smykke

HINTER: Prins Harry og Markle har til gode å vise seg sammen i offentlighet, men ifølge britisk presse har paret planlagt en ferietur sammen før jul. Foto: NTB scanpix
Publisert:

Les også

  1. KJENDIS

    Kronprinsesse Mette-Marit i canadisk kjole i Ottawa

  2. KJENDIS

    Hertuginne Kate i trendy it-kjole: – Wow-faktor!

  3. KJENDIS

    Dette er prinsesse Dianas ukjente niese

Relaterte artikler

NYHETER

Meghan Markle valgte rådyr luksuskjole

KJENDIS

Alt du bør vite om stilen til Meghan Markle

NYHETER

Meghan Markles ring har diamanter fra prinsesse Diana

NYHETER

Meghan valgte grønt for sin siste kongelige oppgave

KJENDIS

Moteåret 2018 med hertuginne Meghan

KJENDIS

Sjekk hertuginne Meghans stilutvikling

BRUD

De heteste spekulasjonene om Meghan Markles brudekjole