Nyheter

Moteblogger Janka Polliani skal lede Top Model plus size-program

PROGRAMLEDER: Moteblogger Janka Polliani skal lede Top Model sammen med to andre representanter fra Sverige og Danmark. Programmet skal spilles inn i Portugal i sommer, og sendes i tre land. Foto: jankapolliani.com

Top Model-programleder Janka Polliani tror de formfulle modelldeltagerne vil bidra til økte seertall når programmet sendes på TV til høsten. 

Thea Roll Rakeng
Publisert:

I den skandinaviske versjonen av Top Model, som spilles inn i Lisboa i sommer, skal moteblogger Janka Polliani være den norske representanten i dommerpanelet bestående av bransjefolk fra Norge, Sverige og Danmark.

Les også: Historisk plus size-modell hyllet for ny kampanje

Hun har blogget under eget navn i ni år, har femten års erfaring fra TV-bransjen, og gitt ut egen skokolleksjon i samarbeid med merket Sapatos. Top Model har gått på norske TV-skjermer siden 2005, men aldri før med formfulle modeller. Dette fikk Polliani til å si «ja» på flekken.

ERFAREN: Janka Polliani har jobbet i mote- og underholdningsbransjen i femten år, og gleder seg til å lede Norges første Top Model plus size-edition. Foto: jankapolliani.com

- Jeg trengte ikke mye betenkningstid da jeg ble spurt om jeg ville lede programmet. Endelig får kvinner være kvinner! Jeg synes det er helt fantastisk at den nye sesongen er viet til den ekte kvinnekroppen som motebransjen ikke har akseptert tidligere. Heldigvis kommer kvinner i alle fasonger, og dette er et tema jeg brenner for personlig og ofte skriver om på bloggen min, sier Polliani til MinMote.

Les også: Massiv kritikk av H&M for bruk av for tynne plus size-modeller

Ikke bekymret for «krisetall»

- Siste sesong i 2013 hadde «krisetall» med bare 68. 000 seere på premieren, er du bekymret for at det vil gjenta seg i år?

- Nei, det er jeg ikke. Jeg tror at den nye formfulle sesongen vil gjøre at seerne vil assosiere seg lettere med modellene og sitter igjen med en god følelse etter hver episode. Det i seg selv tror jeg kan bidra til en høyere rating, sier hun.

Les også: Derfor ber Top Model-dommeren jentene om å slanke seg

Polliani får støtte av prosjektleder Astri Lundberg i Discovery Networks.

- Vi er ikke bekymret. Responsen på nye Top Model, hvor vi forkaster de tradisjonelle modellkravene til vekt og høyde, har vært overveldende positiv, så vi har stor tro på at dette vil bli godt mottatt også på skjerm. Top Model er et sterkt format, men det trengte en fornyelse da det tradisjonelle formatet ikke lenger var i takt med tiden. Denne sesongen av Top Model utfordrer motebransjen og de tradisjonelle skjønnhetsidealene. Vi heier på, og vil være med å lede an denne trenden, sier hun til MinMote.

Top Model sendes på FEM til høsten.

Publisert:

Les også

  1. NYHETER

    Frida (21) vant Top Model: - Det har vært en lekeverden

  2. NYHETER

    Tone til Top Model-jentene: - Media er syke i hodet

Finn mer innhold om:

  1. Top Model
  2. Moter og Modeller

Relaterte artikler

NYHETER

Blogger langer ut mot kroppskommentarer

NYHETER

Miss Island fikk beskjed om at hun var for tjukk

NYHETER

Deltakerne i ny «Top Model»-sesong: Vil ikke kalles «plus size»

NYHETER

Kommentar: Dropp mammakroppen-maset

NYHETER

Norske influencere på moteuken i København: – Føler smittevernet blir tatt mer på alvor her

NYHETER

Janka Polliani: – Man sender ut et sykt farlig signal

NYHETER

Oslo forbyr retusjert reklame