Nyheter

Cara Delevingne med drastisk forvandling

FORANDRING FRYDER: Cara Delevingne overrasket motepressen med helt ny sveis og farge i Paris. Her på Glamour Awards i november i fjor. Foto: Getty Images

Øyenbrynene er heldigvis fortsatt de samme. 

Thea Roll Rakeng
Publisert:
VENNER: Kendall Jenner og Cara Delevingne har blitt venner gjennom modelljobbing. Her sett i Paris søndag kveld. Foto: Getty Images

24-åringen kan nå føyes på listen over kjendiser som plutselig vekker oppsikt med platinablondt hår - Kim Kardashian, Kanye West, Justin Bieber og vår egen Sandra Lyng Haugen. Det er midt i moteuken i Paris og den ellers mørk blonde Delevingne viser seg i motesammenheng for første gang på en god stund.

Comeback?

Hun trakk seg tilbake fra supermodelltilværelsen for cirka to år siden, og har bare gjort noen få oppdrag siden den gang. Søndag dukket hun imidlertid opp med hvitt kort hår og skaper med det flere overskrifter enn på lenge. Delevingne ble sett på luksushotellet Royal Monceau Hotel hvor hun var med blant andre Kendall Jenner.

HÅR

10 gode grunner til å beholde etterveksten

På bildet har Delevingne en «dutch braid» på høyre side av håret. resten av håret henger ned. Den nye sveisen ble matchet med en stripete dress og magetopp, og er stylet av kjendisfrisør nummer én i disse dager - Jen Atkin.

MANN

GODE GRUNNER TIL AT DU BØR SPARE UT SKJEGGET.

Ifølge Fashionista skal Delevingne ha farget lokkene før hun ankom Paris, og det spekuleres i og om hun markerer et comeback til modellbransjen.

Det er fargeeksperten Nina KaiRouz fra Mare Salon i West Hollywood som står bak den iskalde blondfargen, og frisøren Mara Roszak som sørget for de korte sveisen. Sistnevnte stylet nylig Emma Stone sitt hår til Oscar-utdelingen.

Publisert:

Les også

  1. KJENDIS

    Astrid S-stylist Hodo Musa: Fikk beskjed om å jobbe på McDonalds istedenfor motebransjen

  2. KLÆR

    Ett plagg - tre antrekk: Vårens fineste body

  3. SMINKE

    No makeup-makeup: Vårens største skjønnhetstrend

Relaterte artikler

KJENDIS

90-talls filmen som it-jentene inspireres av

NYHETER

New York Fashion Week: Kendall Jenner og Gigi Hadid markerte seg

NYHETER

Blandede reaksjoner på influencerpris til Kim Kardashian West

HÅR

Søstrene Kardashian med matchende ny bob-frisyre

HÅR

Hvordan rocke kort hår

NYHETER

Norske Rikke styler Kim Kardashian: – Surrealistisk

KJENDIS

Se Kylie Jenners ekstreme stilforvandling