Nyheter

Mor og datter i lik kjole - hvem kler den best?

Kris Jenner bruker Kim Kardashians designerkjole på rød løper. Hvem kler kjolen best? Avgi din stemme nederst i saken.

Jennifer Bråthen
Publisert:

Familien Kardashian har aldri lagt skjul på sin sans for eksklusiv design og hyppige shopping, men i løpet av de siste årene har vi sett at flere av de kvinnelige familiemedlemmene satser på gjenbruk. Nå byttelåner de designerklær både i hverdagen og på den røde løperen i Hollywood.

Da Kris Jenner (57) dukket opp på E! Onlines røde løper tidligere denne uken, var hun i ført en kroppsnær, rød blondkjole fra Valentino. Kjolen, som koster om lag 22.000 kroner, er tidligere blitt brukt av datteren Kim Kardashian (32) i forbindelse med hennes parfymelansering i London for snart ett år siden.

I motsetning til sin datter Kim, som satset på naturlig sminke, svarte sandaler og matchende clutch, kombinerte Jenner kjolen med knallrøde lepper og semskede pumps, samt en clutch fra Bottega Veneta.

– Denne sexy, røde Valentino-kjolen har vi tidligere sett på både Gunhild Stordalen og Mette-Marit. Kris Jenner styler den med «The Knot»-vesken, som vår kronprinsesse også har i garderoben. Noen plagg fungerer like bra på kvinner i alle aldre, og dette er et godt eksempel på et slikt plagg, sier minMote-ansvarlig Sonia Huanca Vold.

Publisert:

Relaterte artikler

NYHETER

Kardashian-familien i norsk kosetøy

MOTE

Kardashian-lillesøster debuterte som couture-modell

NYHETER

Tre generasjoner Kardashian i reklame for Fendi

NYHETER

10 uforglemmelige Kardashian-antrekk

NYHETER

Kendall Jenner og Stephanie Seymour i modell-krangel

NYHETER

Kris Jenner forsvarer Kylies milliardær-tittel

NYHETER

Kim Kardashian Wests julefest skal ha kostet 11 millioner kroner