Sendte Kate Moss ned catwalken i gjennomsiktig kjole

I dag tidlig viste designeren Marc Jacobs frem sin ferskeste kolleksjon for Louis Vuitton. På catwalken dominerte feminine former og en lettkledde modeller.

Jennifer Bråthen
Publisert:

Da Jacobs viste det franske motehusets høsttrender i Paris, var det lettkledde Kate Moss som tok pusten fra publikum. Den 39 år gamle supermodellen var iført lang nattkjoleaktig silkekreasjon med tilhørende liten truse. For anledningen bar hun en mørk, kortklipt parykk og dramatiske røde lepper.

LES OGSÅ: Hockey-sveisen er tilbake

Moss var ikke den eneste som viste mye hud i den spektakulære motevisningen, som oste av 20- og 40-talls luksus. For ut av dørene på catwalken, som forestilte en lang, teppebelagt korridor, kom den ene modellen etter det andre i avslørende, feminine kreasjoner. Med tanke på kreasjonene, som ble vist og selve catwalkens scenografi, er det lett å tolke det dit hen at Marc Jacobs har latt seg inspirere av kvinnens budoar.

Publikum fikk presentert en kolleksjon der Jacobs leker seg med det ultrafeminine med maskuline innslag. Sarte kjoler, topper og skjørt ble for eksempel kombinert med lange, maskuline kåper og frakker. Tekstiler som silke, fløyel og ull dominerte selve kleskolleksjonen, mens pels og skinn gikk igjen i tilbehør som vesker og sko.

Sjekk bildene fra Louis Vuittons motevisning i Paris her:

Publisert: