Kate Bock kuppet bikinikonkurranse

I går slapp Sports

Jennifer Bråthen
Publisert:

Illustratednyheten om at Kate Bock (21) er vinneren av magasinets prestisjetunge bikinikonkurranse.

Det å havne i søkelyset til det amerikanske sportsbladet har satt fart på karrieren til både Vendela Kirsebom, Tyra Banks og fjorårets vinner Kate Upton. Nå er det den kanadiske modellen Kate Bock som får gleden av å kunne smykke seg med den høythengende tittelen «Rookie of The Year 2013».

Den til nå ukjente modellen skal ha fått hele 41 prosent av stemmene, melder Huffington Post.

Bock, som tidligere har jobbet litt for Victoria's Secret, er ikke ulik sin navnesøster Upton. Har hun hellet med seg, kan hun få en lang karriere som modell i motebransjen.

Etter å ha vunnet «Rookie of The Year 2011», fikk nemlig Kate Upton også pryde magasinets prestisjetunge badedraktnummer som kom året etter. Dette ga henne oppmerksomhet verden over, og i november figurerte hun på forsiden til Italienske Vogue.

Upton fikk ikke bare ros. For om lag et år siden langet Neophitou, stylist, moteredaktør og selve hjernen bak castingen til Victoria’s Secret Fashion Show, ut mot modellens utseende og forklarte hvorfor hun ikke ville gitt henne jobb for undertøysgiganten.

– Med sitt altfor blonde hår kunne hun like gjerne vært en fotballfrue. I tillegg har hun et ansikt som hvem som helst med penger kan kjøpe seg, sa hun til New York Times.

Publisert: