Märtha Louise valgte billigkjole fra Missoni+Lindex

Prinsesse Märtha Louises (40) stripete Missoni-kjole er like trendy som den er rimelig.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Det var under en mottakelse i forbindelse med 40-årsjubileet til prinsessens fond på Slottet at Märtha Louise hadde på seg en kjole fra et av de heteste designersamarbeidene akkurat nå.

Hun hadde nemlig på seg en grå, sort, brun og hvit stripete kjole fra Missoni+Lindex, som vil koste 599 kroner når den kommer i butikk.

Det er nemlig flere dager til kolleksjonen blir tilgjengelig for hvermannsen. Stylist Marthe Kveli Valeberg har hjulpet prinsessen med å få tak i omslagskjolen, men vil ikke fortelle hvordan.

- Missoni+Lindex-kolleksjonen er veldig spennende og vellykket, og vi synes det er flott at overskuddet går til Rosa Sløyfe-aksjonen, sier hun til minMote.

Slottet har ikke besvart minMotes henvendelse.

Kveli er innehaver av den trendy Frogner-butikken MagMaLou og har jobbet som stylist for en rekke kjendiser som Charlotte Spetalen, Anne Rimmen, Ane Dahl Torp og Marte Krogh.

Prinsesse Märtha Louise kombinerte kjolen med sorte strømper og høyhælte, sorte sko. Hun hadde også på seg et langt smykke.

Tidligere denne måneden dukket også kronprinsesse Victoria opp i kjole fra Missoni+Lindex, skriver Svensk Damtidning. Den svenske kronprinsessen har også flere plagg fra det italienske luksusmotehusets egne kolleksjoner, som er en stor favoritt blant kongelige. Prinsesse Madeleine, hertuginne Kate, kronprinsesse Letizia og Charlotte Casiraghi har også kledd seg i Missoni flere ganger. Nå gjenstår det bare å se om resten av de kongelige vil følge Märtha Louise og Victoria og kaste seg over billigkolleksjonen.

minMote har møtt designer Margherita Missoni, les hva hun har å si om den kommende kolleksjonen her.

Publisert: