Her er prins Harrys bohemske partyprinsesse

NY MOTEPRINSESSE? Cressida Bonas fikk først oppmerksomhet som prins Harrys nye flamme - nå begynner hun også å utmerke seg som en usedvanlig stilsikker sosietetsjente. Foto: NTB Scanpix

Den trendy sosietetsjenta Cressida Bonas (24) skal ha kapret hjertet til prins Harry (28). Og enten hun mingler med de styrtrike overklassevennene eller slår seg løs på festival, holder hun seg til en tilbakelent og bohemsk stil.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Flere medier som Daily Mail og People.com kaller henne nå for prins Harrys kjæreste, etter mange uker med spekulasjoner rundt de to. Den siste tiden har de blant annet blitt observert på kino og påfølgende utested sammen, og denne helgen skal de ha festet sammen på den legendariske musikkfestivalen Glastonbury, skriver blant annet People.com.

minMote har fulgt nøye med på Bonas, som det siste året har fått en stadig større plass i rampelyset. For hvis prins Harry og Cressida Bonas blir et offentlig par, blir vi ikke overrasket om hun seiler opp som en av de hippeste moteprinsessene.

FESTIVALFIN: Glastonbury-festivalen er nesten like kjent for den rocka og bohemske moten som for musikken. Cressida Bonas mestrer festivalstilen til fingerspissene. Foto: NTB Scanpix

Snekkerbukser og sneakers

Under Glastonbury-festivalen hadde den langhårede skjønnheten – som selvsagt også tar et modelloppdrag i ny og ne – på seg en av de heteste sommertrendene akkurat nå: Snekkerbuksen. Under hadde hun en løs singlet, neongrønne solbriller, sneakers og en retro tøystrikk i håret.

Der festet hun med resten av motefiffen som årlig inntar festivalen; Kate Moss, Sienna Miller, Stella McCartney, Cara og Poppy Delevingne og Rita Ora.

LES OGSÅ:SLik styler du snekkerbuksen

Både britisk og amerikansk presse har for lengst fått øynene opp for blondinen, og allerede har snekkerbukse-antrekket blitt omtalt i både Huffington Post, Daily Mail og People.com, for å nevne noen.

Prinsesse-venninne

Men det er ikke alltid Cressida kan tillate seg en så avslappet kleskode. Hun ble født inn i den britiske overklassen av den tidligere modellen Lady Mary-Gaye Georgiana Lorna Curzon og forretningsmannen Jeffrey Bonas. I tillegg til at hun skal være en habil sanger har hun gjort flere modelljobber for Burberry. Dessuten har hun lenge vært nær venninne med prinsesse Eugenie. Det er gjennom Eugenie at hun skal ha møtt prins Harry.

SAMME JAKKE: Den blå paljettjakken er tydeligvis at av Cressidas favorittplagg, og hun bruker den like gjerne i bryllup som på Wimbledon-fest. Foto: NTB Scanpix

Derfor er Cressida selvskreven gjest i noen av overklassebryllupene i England. Tidligere i sommer klarte fotografene å knipse noen bilder av henne på vei til et bryllup, iført en dypt utringet, fotsid kjole. Over hadde hun en paljettjakke i glitrende blått, skyhøye pumps og en glinsende grå krokodille-clutch. I stedet for hatt, valgte Cressida en liten blomsteroppsats i det utslåtte håret.

Den blafrende håret med tilfeldige krøller begynner å bli en del av Cressidas signaturstil. Hun holder seg nesten alltid tro til en bohemsk look – toppet med en tekkelig jakke når anledningen krever det.

GJENNOMFØRT: Cressida vet å framheve solbrun hud med en fargerik kjole - og legg merke til de matchende øredobbene! Foto: NTB Scanpix

- Noe skjødesløst over seg

Et annet eksempel er den fargerike kjolen hun hadde på seg under en veldedighetsfest i London i 2011. Med det flagrende håret, de knallrøde sandalene og løstsittende kjolen så Cressida ut som selve definisjonen på hippie-chic.

Med andre ord er hun så langt unna prins Harrys svigerinne, hertuginne Kate, som man kan komme når det gjelder stil. Derfor mener minMote-leder Sonia Huanca Vold at hun kunne blitt et friskt pust i den britiske kongefamilien.

- Cressida virker som ei kul dame. Stilen hennes er litt rebelsk og passer derfor godt til Harry. Hun er tydelig oppdatert på trender - snekkerbuksen er nemlig noe av det mest moteriktige man kan ta på seg i sommer. Cressida lar ofte håret henge løst og velger gjerne fargesterke, flagrende kjoler. Hun har noe skjødesløst over seg som jeg liker, sier Vold.

Publisert: