Fra lårkorte minikjoler til glitrende paljetter - hvem var best kledd forrige uke?

Kjendisene kan fråtse i rådyre designerkjoler og skyhøye hæler, men ikke alle kler seg like bra - hvilken kjendis synes du så best ut forrige uke?

Martine Lunder Brenne
Publisert:

minMote har plukket ut noen av forrige ukes motehøydepunkter, selv om Hollywood for en gang skyld ikke bød på de helt store premierene. I stedet samlet contry-artistene seg til prisutdeling i Las Vegas, mens stjernebyens fitness-guru Tracy Anderson åpnet butikk med kjendistung gjesteliste i California.

Som vanlig valgte de fleste kjendisene lekre designerkreasjoner - stem på din favoritt!

Gwyneth Paltrow

Nydelige Gwyneth Paltrow (40) valgte en sexy minikjole fra kjendisveninnen Victoria Beckhamm til butikkåpningen til Tracy Anderson i Brentwood i California. Den lilla kreasjonen sitter som en skudd på Paltrow, og hun matchet den med et par neon-sko fra Michael Kors.

Stacy Keibler og Ashley Tisdale

Stilikonene i Hollywood har begynt å fylle garderobene sine med vårens designerkjoler, og nok en gang har to stjerner falt for samme kreasjon. Tirsdag forrige uke dukket skuespiller og artist Ashley Tisdale opp på tv-programmet Young Hollywood iført en mønstrete kjole fra designeren Rebecca Minkoff. Kun to dager senere viste også George Clooneys kjæreste Stacy Kiebler seg i den ettersittende kreasjonen. Den knelange kjolen har utskjæring i ryggen – en trendy måte å vise hud på denne sesongen!

Taylor Swift

Country-prinsesse Taylor Swift (23) tok den helt ut med en fotsid paljettkjole under forrige ukes prisutdeling i Las Vegas. Kjolen kommer fra råeksklusive Dolce & Gabbana, som er kjent for sine glitrende kolleksjoner. På føttene hadde hun er par skyhøye Jimmy Choos. Swift lot kjolen være i fokus og dro håret tilbake i en stram hestehale, og bak den lange luggen skjulte det seg et par sexy, sotede øyne.

Diane Kruger

Skuespiller Diane Kruger (36) blir bare mer elegant og stilsikker med årene. Det besviste hun nok en gang da hun valgte sorte bukser med en hvit topp på den røde løperen forrige uke. Antrekket er fra Jason Wu. Legg dessuten merke til at de skinnende prikkene gjør toppen ekstra spennenda, mens de råsexy stilettene er selve prikken over i-en.

Jada Pinkett Smith

Jada Pinkett Smith og Will Smith har nesten blitt parkert når det kommer til mote av sin trendbevisste datter Willow Smith. Forrige uke viste imidlertid mamma at heller ikke hun har glemt kunsten å kle seg. Den gule kjolen kommer fra italienske Miu Miu og er elegant samtidig som den er vårlig og frisk - vi vil gjerne se mer av denne fargen på den røde løperen!

Olga Kurylenko

Den franske «Quantum og Solace»-skjønnheten Olga Kurylenko (33) har en forkjærlighet for dramatiske og eksklusive rød løper-kjoler. Forrige uke dukket hun opp i en av de flotteste vi har sett på lenge - en hvit kjole med sotere blondedetaljer fra Hollywood-favoritten Marchesa.

Angelina Jolie

Vi klarer ikke helt å bestemme oss for hva vi synes om antrekke til Angeline Jolie (37) under forrige ukes Women In The World Summit-arrangement. Som Hollywood Life oppsummerer det; «er hun stilig eller slaskete?». Den hippie-inspirerte kreasjonen kommer i alle fall fra Saint Laurents vårkolleksjon og kosert ganske sikkert en formue. Spørsmålet er bare om den var verdt det?

Publisert: