Blogger viser den stygge sannheten om sosiale medier

Med disse bildene vil skjønnhetsbloggeren fremme at alle er vakre.

Skjønnhetsblogger Em Ford er åpen om akneproblemene og har laget en video som viser alle kommentarene hun får - både på godt og vondt.

Angelica Hagen
Publisert:

Ford har postet bilder av seg selv i sosiale medier de siste tre månedene - med og uten sminke. Bloggeren sliter med hudsykdommen akne og kommentarene på utseendet lar ikke vente på seg. Over 100 000 mennesker har kommentert ansiktet til Ford i løpet av de tre månedene.

Videoen hun laget har fått tittelen «You look disgusting» og viser Ford uten sminke med en slags rulletekst av kommentarer hun har fått på utseendet. «Hva feiler ansiktet ditt?» og «Seriøst, har hun aldri vasket ansiktet?» er kommentarer som dukket opp. Etterpå gjør hun det samme med sminket ansikt og får langt hyggeligere kommentarer.

Sliter du med akne?Få tips fra hudlege!

Alle er vakre

Budskapet hun vil fremme er at alle er vakre, uavhengig av hva alle andre sier, og om det er med sminke, eller uten.

— De siste månedene har jeg fått tilbakemeldinger fra mennesker over hele verden som også sliter med akne og dårlig selvtillit, skriver hun på bloggen «My Pale Skin».

— Jeg ville lage en film om hvordan sosiale medier kan gi urealistiske bilder av kvinner og menn. Som samfunn er vi så vant til å sammenligne oss selv med falske bilder av perfeksjon at vi glemmer en veldig viktig ting — du ER vakker, fortsetter hun.

Videoen ble postet på onsdag og har allerede over 400.000 visninger.

Publisert: