Miley Cyrus på Halloween: Blottet puppen som skandalerapper Lil'Kim

DRØYE DAMER: Miley Cyrus kopierte Lil' Kims dristige VMA-kostyme fra 1999 da hun feiret Halloween i natt. Foto: Getty Images / All Over Press / Faksimile / Instagram

Miley Cyrus (20) blottet brystet sitt da hun gjenskapte Lil'Kims drøye VMA-antrekk fra 1999 på Halloweenfest. Se bildene fra stjernens allehelgensfeiring.

Oda Marie Midbøe
Publisert:

Mens Paris Hilton valgte å kle seg ut i det mye omtalte VMA-kostymet til Miley Cyrus, valgte «twerke»-stjernen selv å kle seg ut som en annen skandaledronning i musikkbransjen.

Les også:Slik kler du deg ut som en ekte motekjendis på Halloween

Cyrus hadde for anledningen tatt på seg en lilla asymmetrisk buksedrakt hvor det ene brystet hang løst i luften, kun tildekket med en liten paljettblomst. På hodet hadde hun en lilla parykk, og sminken var i ekte 90-talls stil med mørk lipliner.

untitled link

Dermed var Cyrus, som har gjennomgått en enorm stilforandring, en tro kopi av den skandaleomsuste rapperen Lil'Kim, som gikk makent kledd på VMA-utdelingen i 1999. Lil'Kim er kjent for sine dristige og minimale antrekk på den røde løperen, og skapte stor furore da hun selv bar det lilla antrekket på MTVs musikkvideoutdeling.

Både Cyrus og Lil'Kim ble av minMote kåret til kveldens verst kledde under årets VMA-utdeling.

ORIGINALEN: Rapper Lil'Kim vakte oppsikt da hun møtte opp på VMA-utdelingen med et ene brystet hengende fritt, kun tildekket av en liten paljettblomst i 1999. Foto: Getty images/ All over press

Gisle Stokland, redaktør for nettstedet 730.no, tror Cyrus ønsker å minne om at det ikke er uvanlig med popstjerner som har drøyt image.

- Det er artig at Miley Cyrus går for Lil Kim anno 1999. Brooklyn-rapperens freidige kjole sjal VMA-showet til MTV det året, og det skadet ikke at Diana Ross tafset på Kims pupp som hang ute på direktesendt tv, sier Stokland til minMote, og fortsetter:

- Dette gjorde nok inntrykk på seks år gamle Miley, og inspirerte kanskje imaget hun har i dag? Ved i dag å stille opp som Lil' Kim, som på den tiden var berømt for å være grov, vil Miley muligens minne om at popstjerner med drøyt image ikke er noe nytt, og at folk derfor ikke trengte å spille så sjokkerte da hun «twerket» på VMA-scenen i år, legger han til.

Cyrus var svært aktiv på sosiale medier, og lot fans og følgere få ta del i hennes halloweenfeiring som Lil'Kim.

Se Miley Cyrus' egne Instagram-bilder:

untitled linkuntitled link
Publisert: