Supermodell Iselin Steiro har blitt mamma

FORELDRE: Iselin Steiro og Anders Danielsen Lie har fått en datter. Her er de sammen på festpremieren til filmen «Oslo, 31. august», hvor Danielsen Lie spilte hovedrollen. FOTO: KRISTER SØRBØ/VG

Den norske modellen Iselin Steiro (29) og ektemannen Anders Danielsen (36) ble mandag kveld foreldre til en liten jente.

Marthe Berg
Publisert:

Det bekrefter de nybakte foreldrene til MinMote.

«Alt vel med alle sammen», skriver Steiro i en sms.

Tirsdag morgen ligger det også et bilde av den lille på modellens Instagram-profil.

«Mandag 19. januar kl 21:36 ble vår datter født. 3115 gram, 50 cm og helt perfekt. Lykke!», skriver modellen under bildet.

Steiro er bosatt i Ullevål Hageby sammen med ektemannen, lege, musiker og skuespiller Anders Danielsen Lie.

Paret giftet seg for seks år siden og dette er deres første barn sammen.

– Det er vanskelig å sette seg inn i akkurat hvordan det blir. Men vi er veldig glade og spente begge to, og forsøker å forberede oss som best vi kan. Jeg har alltid tenkt at jeg skulle få barn, og tenker at det er noe man bare må hoppe i, sa Steiro til MinMote da graviditeten ble kjent.

Mens Danielsen Lie er kjent fra filmene «Oslo, 31. august», «Tomme Tønner», «Reprise» og «Herman», har Steiro gjort stor suksess som internasjonal toppmodell.

I løpet av de siste ti årene har 29-åringen som vokste opp i Harstad gjort kampanjer og gått på catwalken for store motehus som Valentino, Hermès, Jil Sander, Dior og Gucci, og prydet coveret til magasiner som Vogue, Harpers Bazaar og i-D.

Iselin Steiro viste stolt frem magen sin, på fotoshoot med modellkollega Anette Stai (t.v.)

Motstander av perfekt mammaideal

I et intervju med magasinet Stella forteller Steiro at hun tar avstand fra mødre som ser på det å få barn som en hobby, og sier at hun ikke planlegger å leve opp til dagens perfekte mammaideal.

– Alt skal være så perfekt. Klærne, utstyret, matpakkene og alt sammen. Men man kan jo velge om man skal forholde seg til alt det der, og jeg har bestemt meg for å styre unna alt det der. Jeg skal ikke lese et eneste babymagasin mens jeg er gravid. Når jeg får barn, skal jeg satse på mye kjærlighet og la dem bli sett. Jeg tror man kommer langt med det, sa modellen til magasinet.

Gir seg ikke som modell

Steiro ble i 2013 kåret til Norges best kledde kvinne, under Costume Awards.

Hun har tidligere uttalt at hun ikke har planer om å legge modellkarrieren på hyllen, selv om hun får barn.

– Det vil nok kreve litt mer organisering å fortsette og jobbe som modell, og jeg kan ikke jobbe like intenst som jeg har gjort til nå. Men jeg har på ingen måte tenkt å gi meg, sa hun til MinMote.

Steiro har gitt MinMote tillatelse til å bruke bildet av barnet i saken.

Publisert:

Finn mer innhold om: