Lea Meyer og Henrik Holm i britiske Vogue

HYLLES: Henrik Holm og Lea Meyer pryder det britiske prestisjemagasinet
FOTO: FRODE HANSEN, VG
HYLLES: Henrik Holm og Lea Meyer pryder det britiske prestisjemagasinet FOTO: FRODE HANSEN, VGFrode Hansen VG

Det prestisjetunget motemagasinet kaller duoen for Norges Johnny Depp og Kate Moss.

Henrik Holm, kjent fra rollen som «Even» i «Skam», og kjæresten Lea Meyer, en av Norges mest fremadstormende modeller og IT-jente, er å se i denne månedens britiske Vogue. Magasinet definerer paret som «Norges svar på Johnny Depp og Kate Moss»:

IT-PAR: Johnny Depp og Kate Moss på filmfestivalen i Cannes i 1997.
IT-PAR: Johnny Depp og Kate Moss på filmfestivalen i Cannes i 1997.FOTO: Remy De La Mauviniere AP

«Bortsett fra en fantastisk stil (og Meyers engleaktige trekk og Holms rock'n'roll fremtoning) har paret delt en felles interesse i skuespill – for ikke å nevne at de er det ultimate #relationshipgoals», skriver magasinet.

Holm forteller at paret møttes på cafeen hvor han jobbet.

– Jeg prøvde å manne meg opp til å prate med henne, og en dag da Lea gjorde lekser i hjørnet av cafeen, kom lillebroren min inn med sine venner. Viste seg at småbrødrene våre er bestevenner, og han ble min inngang for å prate med henne, sier han til Vogue.

Meyer forteller at den snille og høflige fremtoningen hans gjorde ham attraktiv i hennes øyne.

– Jeg syns åpenbart at han var kjekk også, avslører hun.

Kledd i norsk design

Nettstedet Melk og Honning skriver at paret er fotografert av Nick Thomson på Grand Hotel under Oslo Runway tidligere i høst.

untitled link

Den amerikanske innkjøperen Yeal Quint sto bak ideen om å ha IT-paret i Vogue, ifølge nettstedet. Ifølge Holm og Meyers felles agent Alexander Norheim var det Quint som organiserte og fløy den anerkjente stylisten Tom Broecker, de begge ble fløyet til Oslo av Oslo Runway.

Quint har vært tilstede under Oslo Runway flere ganger, og har blant annet sørget for å bringe norsk design til USA.

Både Holm og Meyer er kledd i norsk design fra blant annet ByTimo, Tom Wood og Moods of Norway. Til Vogue prøver paret og sette ord på hva som kjennetegner hverandres stil.

– Det er vanskelig å beskrive Henriks stil, jeg klarer ikke en gang beskrive min egen. Han er inspirert av så mange forskjellige epoker og han har et øye for detaljer, forteller Meyer.

– Lea er leken, «Scandi-cool». Hun er flink til både å bruke og kombinere farger. Hun tar pusten fra meg, forteller Holm.

untitled link

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?