Svenske Elsa Hosk skal gå med million-BH på Victoria's Secret-showet

SUPERMODELL: Elsa Hosk går i fotsporene til blant andre Tyra Banks og Adriana Lima da det ble klart at hun skulle bære årets «Fantasy bra» under Victoria's Secret Fashion Show. Foto: Reuters.

BH-en koster over 8,4 millioner norske kroner og består av 2100 diamanter. 

Ingeborg Aspeli
Publisert:

Noen dager før det årlige Victoria's Secret Fashion Show går av stabelen i New York City, har det blitt klart at det er den svenske supermodellen Elsa Hosk (29) som får æren av å bære den såkalte «Fantasy bra».

BH-en er ansett som et høydepunkt i undertøysshowet, og supermodeller som Adriana Lima, Tyra Banks og Heidi Klum har tidligere brukt den. I fjor var det brasilianske Lais Ribeiro som viste fram den legendariske BH-en.

Hosk delte nyheten selv på Instagram:

– Dette er en av de vakreste BH-ene jeg har sett i løpet av hele karrieren – og den passer min personlige stil veldig bra. Den er enkel, men likevel glamorøs og det er en skikkelig 90-talls «throwback vibe» over den. Og den består kun av diamanter som er perfekt for meg, sier 29-åringen ifølge Harpers Bazaar.

NYHETER

Disse skal gå årets Victoria's Secret-show

Årets «fantasy bra» er designet av Swarovski og består av 2100 diamanter. Den har en verdi på 1 million dollar, som vil si omkring 8,4 millioner norske kroner. Det skal ha tatt hele 930 timer å lage BH-en.

Hosk vil også ha på seg et matchende halskjede av krystaller designet av Christopher Kane.

Den svenske modellen skal få selskap på catwalken av blant andre norske Frida Aasen, nykommeren Winnie Harlow, Kendall Jenner og gjengangeren Candice Swanepoel.

Hosk har jobbet for Victoria's Secret siden 2011 som ambassadør, og i 2014 ble hun offisielt en av undertøymerkets engler. Hun har også designet en kolleksjon for den norske kleskjeden Bik Bok, hvor en av kjolene fikk kritikk for å bli produsert i for liten størrelse.

Publisert: