Jubler for Lena Dunhams undertøysbilde

NO BULLSHIT: Lena Dunham er hjernen bak den populære og ærlige serien Girls. Foto: NTB scanpix

Får ekte og ærlige bilder mer likes og respekt nå enn før? Lena Dunhams (29) «nakenbilde» på Instagram skrytes i hjel av kvinner over hele verden.

Thea Roll Rakeng
Publisert:

Lena Dunam er kjent for å sette skjønnhetsidealet på spissen, og er ikke fremmed for å vise alt - både på skjermen og i sosiale medier.

29-åringen gikk senest tirsdag «all in» på Instagram og la ut et undertøysbilde av seg selv på badet.

Forskning: Disse filtrene gir flest likes

- Jeg tror jeg skal ha på meg dette på en middag med et par boots og et smil, fordi vi er veldig heldige som er fri, skriver Girls-skaperen.

Nakenbildet har i skrivende stund fått 78 600 likes og over 4000 har kommentert.

På bildet poserer Dunham i en tøy-BH med blonder i trekantfasong – en av de heteste undertøystrendene akkurat nå, og matchende truse i mintgrønt med blomsterdetaljer – alt fra den New Zealand-baserte merket Loneley Lingerie, som spesialiserer seg på sexy undertøy.

MinMote.no - Norges største moteside

Undertøyssettet er i den eksklusive kategorien; en BH koster rundt 800 kroner, mens en truse koster litt over halvparten. Merket har også lagt ut Dunham-bildet til sine 215.000 følgere.

Fansen jubler

Og det spares ikke på lovordene i kommentarfeltet under Instagram-bildet. Blant de 4000 kommentarene er det soleklar overvekt av positive og heiende kommentarer:

@captainkalmazia: «Du er fantastisk. Jeg er så glad for at du eksisterer, ikke bare for jenter på min alder, men for generasjonene som kommer etter. Du er en inspirerende kvinne og jeg digger deg!»

@loucille2: Selvtilitten din er så inspirerende. Elsker deg!

@rudy766: «Elsker henne vilt!»

@emipaneigo: «Veldig bra Lena Dunham! Du er best!!»

@sosoni.b: «Denne jenta er helten min.»

Skjønnhetsidealer i motebransjen utfordres mer og mer, særlig etter at plus size-modellen Tess Holliday signerte en gjev modellkontrakt, og Sports Illustrated trykket sin første plus size-kampanje. Modellen Chrissy Teigen skapte blest da hun la ut bilde av strekkmerkene sine, og Winnie Harlow - som har en sjelden hudsykdom, tar modellbransjen med storm.

Publisert:

Finn mer innhold om: