Kim Kardashian West bringer kroppsglitteret tilbake

LANSERER GLITTER: Kim Kardashian West er kledd i kun glitter for å selge sin nye sminkekolleksjon. Foto: Willy Sanjuan/AP
LANSERER GLITTER: Kim Kardashian West er kledd i kun glitter for å selge sin nye sminkekolleksjon. Foto: Willy Sanjuan/AP

Realitydronningen lanserer sin neste sminkekolleksjon i nytt nakenstunt på Instagram. 

Kim Kardashian West gikk i halvsøsteren Kylie Jenners fotspor da hun i juni lanserte sin egen sminkekolleksjon. Kardashian West var med på å gjøre contouring til allemannseie, og naturlig nok startet hun med å gi ut contour-sticks som solgte ut på to timer.

Siden har hun lansert contourpudder og parfyme, og nå kommer altså lipgloss og glitter. For å vise frem glitteret har realitydronningen dekket kroppen i glitteret, og farget håret i en kald gråtone. Instagrambildet har allerede fått mer enn 2,4 millioner likerklikk, og omtale i en rekke medier.

Bodyglitteret var en stor trend på 90- og 2000-tallet, og blant annet Gwen Stefani ble observert med glitter i ansiktet.

Motemagasinet Vogue skriver at Kardashian West gjør kroppsglitteret til sesongens beste festtopp:

«Med en mettalisk mane og en fysikk beregnet for rampelyset, er et tynt lag med glitter et antrekk i seg selv», skriver Vogue.

Magasinet sammenlinker stuntet med nakenkjolene til blant annet Rihanna på CFDA i 2014, Beyoncé på Met-gallaen i 2015 og Kendall Jenner på samme sted i år.

Hvordan var din opplevelse i dag?