Fansen reagerer på Rihannas Instagram-bilde

FÅR REAKSJONER: Følgerne til Rihanna reagerer på Instagram-bildet som ført ble hyllet fra karnevalet Crop Top på Barbados. Foto: NTB scanpix

«Hvorfor har tommelen hennes to negler?» spør følgerne på Instagram. 

Thea Roll Rakeng
Publisert:

Mandag florerte bilder av Rihannas ville kostyme hun brukte under festivalen Crop Over på Barbados. Iført en bikini dekket av fargerike stener, glitter og fjær var det ikke vanskelig å legge merke til stilikonet.

Nå, to dager etter superstjernen delte bilder av seg selv med sine 55,6 millioner følgere på Instagram, reagerer fansen, skriver Daily Mirror. Aftonbladet har også kommentert saken.

REDIGERT? Foto: Skjermdump fra Instagram/badgalriri

To negler på samme hånd?

På bildet kan det se ut til at Rihanna har to tommelfinger-negler på høyre hånd, og med det blir 29-åringen mistenkt for å ha redigert og retusjert seg selv smalere rundt midjen, skriver Daily Mirror.

En i kommentarfeltet på Instagram skriver: «Er jeg den eneste som ser to negler komme ut fra tommelen?»

Mens en annen spør:

«Hvorfor har tommelen hennes to negler?»

Hva tror du? Er bildet retusjert? Bruk gjerne kommentarfeltet til å si din mening.

– Dristig

Ifølge VOGUE er antrekket designet av den lokale designeren Lauren Austin, som har designet superstjernenes ekstravagante festivalantrekk siden 2013.

– Jeg har har designet Crop Over-kostymer i rundt syv år, og møtte Rihanna gjennom Matthew Ashby og broren hennes Rorrey Fenty. Jeg elsker hvor dristig Rihanna er - stilen hennes er edgy og hun er ikke redd for å ha på seg det hun vil, når hun vil, sier hun til Vogue.

Publisert: