Tidspress

silje
Publisert:

Føler dere noen ganger at tiden bare flyr unna?

Selv har jeg ingen barn, men opplever at hverdagen ofte går i ett med mye jobb, trening, tilbringe kvalitetstid med mannen, møte familie og venner og alle andre ting som skal skje i løpet av uken. Ofte ender det opp med at jeg sitter igjen på kvelden med dårlig samvittighet over alt jeg egentlig skulle ha gjort. Noen som kjenner seg igjen i flink pike-syndromet?

I løpet av en uke mottar jeg rundt 5-600 mail fra lesere, kommentarer og spørsmål på minMote, intervjuforespørsler, deltar i møter, planlegger framdrift, VGTV og reiser for minMote og mye, mye mer. Hver uke lover jeg meg selv at jeg skal prøve å organisere hverdagen eller ha bedre time management (som min mann kaller det) , men ender ofte opp med det samme-litt på etterskudd. Jeg elsker jobben min, men ofte kan det også bli lange kvelder og for mye jobb, og da er det viktig å unne seg noen pauser, så man ikke møter veggen. I tiden etter moteukene i februar, var jeg så sliten at mannen min ga meg forbud mot å sitte mer enn èn time på nettet på kvelden. Det gjorde underverker for både sinn og humør, og det har jeg prøvd å fortsette, med så langt det lar seg gjøre.

De siste ukene har vi i det hele tatt lagt om litt på livsstilen. Vi sørger for å trene rundt en time hver dag og energien og stressnivået har blitt betraktelig bedre. Treningen er ikke et ønske om å gå ned i vekt, men om å holde seg i form, få mer overskudd i hverdagen og rett og slett mestre motgang bedre. Jeg kan med hånden på hjertet si at det fungerer- for meg. Før hadde jeg alltid hundre unnskyldninger på lager for å ikke trene, men nå hopper jeg enkelt i treningstøyet som ligger klart hjemme med èn gang arbeidsdagen er over.

Om du nå er en av de som har sendt meg en mail som du ikke har fått svar på, så håper jeg på at dere forstår at det er umulig for meg å svare på alle mail som tikker inn hver dag. Jeg prøver å svare på det jeg kan, noen dager har jeg mer tid enn andre.

I dagene før påske opplever sikkert flere enn meg, at det er ekstremt mye å gjøre på jobben. Jeg jobber med flere prosjekter som må bli ferdig før et par dager med velfortjent fri, i tillegg så er det pressevisninger hos alle Pr-byråene på høstens trender denne uken. Det må jeg jo få med meg, så i ettermiddag tar jeg med kameraet mitt ut på tur i solskinnet. Når jeg er ferdig med jobb for dagen, ligger treningstøyet og joggeskoene klart hjemme.

Ha en fin onsdag!

Publisert: