MTV Movie Awards: – Lårkort, frekt og flaut

Årets MTV Movie Awards gikk av stabelen i går. Den røde løperens store kjolevinner var Emma Stone.

Jennifer Bråthen
Publisert:

Kjendisen strømmet til da årets filmvinnere skulle kåres og den røde løperen bugnet av festkledde kjendiser i designkjoler i alskens farger og fasonger. Likevel var det en trend som utmerket seg: lårkorte kjoler.

– Etter å ha fått en skikkelig overdose fotside gallakjoler under filmfestivalen i Cannes, er det deilig å se stjernene i korte kreasjoner. En lårkort kjole kan være vel så elegant som en fotsid, men det er viktig å passe på at man ikke blir seende vulgær ut. En kort kjole trenger ikke utringning eller utskjærte partier. Her er det noen som har fått det til, andre ikke, sier minMote-ansvarlig Sonia Huanca Vold.

Hun trekker frem Brooke Hogan som et eksempel på hvordan det ikke skal gjøres.

– Dette er lårkort, frekt og flaut. Brooke klarer ikke helt å begrense seg. Hun er en flott jente og trenger ikke å skrike etter oppmerksomhet i en skinnende kjole som blotter halve kroppen, sier Vold.

Det var Emma Stone (23) som stjal showet på den røde løperen. Hun ankom festen med «Spiderman»-kjæresten sin Andrew Garfield. Hun var iført topp og skjørt fra Martin Grant og sko fra Brian Atwood. Antrekket toppet hun med smykker fra Tiffany & Co og clutch fra det italienske motehuset Fendi.

– Antrekket er et godt ekempel på hvordan man viser hud på sofistikert vis. Brooke og Emma har begge valgt minikjoler, men det er stor forskjell på hva de utstråler.

LES OGSÅ: Vårens store solbrilleguide – finn din favoritt

LES OGSÅ: Lege: – Kan bidra til at pasienter omkommer

Publisert: