Usikker på 17. mai-antrekket? Her er tre antrekk på budsjett

Nasjonaldagen er rett rundt hjørnet. minMote gir deg tips til det perfekte antrekket til tre ulike anledninger.

Jennifer Bråthen
Publisert:

Mange sverger til bunad på nasjonaldagen, men det finnes en rekke andre antrekk å velge mellom. Her er tre ulike antrekk på budsjett til tre forskjellige feiringer.

LES OGSÅ:Få supermodellenes hemmelige skjønnhetstips

Frokost hos svigerforeldre:

Er man i et forhold, kan man fort bli invitert til svigerforeldrenes årlige 17. mai-frokost. Ved en slik anledning er det lurt å gå for et dempet antrekk. Velg en vårlig kjole som ikke viser for mye hud og legg en lett dagsminke i duse toner. Dropp prangende smykker, men lakk neglene og sett gjerne opp håret i en frisyre. En iøynefallende clutch vil sette prikken over i-en på antrekket ditt.

LES OGSÅ: I sminkepungen til Mona Grudt

Champagnelunsj med jentene:

Når man skal møte venninnene, er det lov å bruse litt ekstra med fjærene. Velg en kjole i en klar farge som gjør at du skiller deg ut fra mengden og kombiner den med høye hæler. I og med at det er nasjonaldagen er det fint å ikke vise for mye hud - velg gjerne en kjole med sømmelig lengde og unngå den dypeste utringningen. Når det kommer til sminke kan du være mer vågal - gå for lett sotede øyne som tåler dagslys og sett opp håret i en stram hestehale eller knute.

LES OGSÅ: Ta hensyn til din alder – slik sminker du deg vakker

Barnetog og lek:

Skal man starte dagen i barnas 17. mai-tog er det en fordel å velge sko uten for mye hæl. Gå for et par iøynefallende sandaler eller et par ballerinasko. Vil du opp i høyden er sko med kilehæl et godt alternativ. Når det kommer til valg av kjole, bør du velge en komfortabel variant du lett kan bevege deg i, slik at du kan lett kan følge opp barnas lek. Kombiner det hele med klassisk dagsminke og topp antrekket med røde lepper og negler.

LES OGSÅ: Sminkepungen din er en bakteribombe

LES OGSÅ: I sminkepungen til Kathrine Sørland: – Jeg elsker sminke!

LES OGSÅ: Sminken, frisyrene og smykkene - se detaljene fra Oscar-løperen

L'Oréal

Publisert:

Finn mer innhold om: