Prinsesse Madeleine i lårkort Victoria Beckham-design

Det er allerede godt etablert at kjendisene elsker Victoria Beckhams design. Nå har også de kongelige kastet seg på trenden.

Jennifer Bråthen
Publisert:

Prinsesse Madeleine har flere ganger overrasket med sine valg av antrekk, og under en slottslunsj i regi av foreldrene, kong Gustaf og dronning Silvia, kom hun iført en av Victoria Beckhams kreasjoner.

Sammen med prins Charles og hans kone, hertuginnen Camilla, som nå har tatt turen til nabolandet, stilte hun opp til fotografering. Prins Carl Philip, kronprinsesse Victoria og hennes mann, prins Daniel var også tilstede.

LES OGSÅ: Kjendisene elsker Victoria Beckham – hvem kler kjolene best?

Kronprinsesse Victoria var også lekkert antrukket. Hun kom i en vårlig, knallgrønn kreasjon. Britiske medier har likevel satt prinsesse Madeleines valg av kjole i fokus.

«Vi er helt satt ut av at den alltid velkledde Madeleine kom iført en flørtete, kort kjole fra Victoria Beckham», skriver nettstedet Huffington Post, og omtaler prinsesse Madeleine som en av få kongelig som tør å gå sine egne veier når det kommer til mote og trender.

Da prins Charles og hertuginnen Camilla ankom Norge i forrige uke, valgte kronprinsesse Mette-Marit å ønske de kongelige velkommen i italiensk design. minMote kunne da avsløre at skjørtet kronprinsessen ankom i, var rådyr italiensk design signert Roberto Cavalli. Til skjørtet valgte kronprinsessen en innsvinget jakke med belte i livet og eksklusivt fottøy fra Christian Louboutin

LES OGSÅ: Mette-Marit strålte i Pucci-kjole i Miami

LES OGSÅ: Mette-Marit valgte rådyrt italiensk designerskjørt

Publisert: