Kjendisene velger knallfarger

Det kan være greit med et friskt pust blant de røde og sorte julekjolene. Gjør som kjendisene og sats på kjoler i knallfarger på fest.

De klassiske julefargene går ofte igjen på julefestene. Hvis du foretrekker en mer fargerik julekjole kan du satse på en kjole i fersken-, rosa-, eller lillatoner. La deg inspirere av kjendisene til å friske opp hverdagsgarderoben eller ta det helt ut med sterke farger til årets siste fest.

Diane Krüger får ofte ros for sine modige og stilfulle antrekk, og hun er også en av dem som liker å kle seg i spreke farger. Rosa, lilla og korall er noen av fargene som går igjen i Krügers garderobe. Den tyske skuespilleren beviser at man kan bruke sterke farger uten å ha solbrun hud. Hun kombinerer knallfargene med diskret sminke, en enkel hårfrisyre og minimalt med tilbehør.

Mette-Marit velger rosa!Gjør som stjernene!

Hvis du syns korall- og fuksiafargen blir for kraftig, kan du velge en mer nøytral rosatone, slik som Gwyneth Paltrow gjorde til 2010 National Movie Awards tidligere i år. Kate Bosworth er også flink til å leke seg med farger, og har dukket opp i rosa, røde og oransje kreasjoner på den røde løperen. Med en voluminøs kjole med volanger kan det være greit å droppe det massive tilbehøret, slik som Bosworth gjorde i sin kjole under en Vanity Fair-fest tidligere i år.

Finn festkjolen som kler deg best!Dette passer til din fasong

Gult

Gulfargen ble flittig brukt i Victoria Beckhams siste kleskolleksjon, og tidligere i vinter vakte hun oppsikt i en knallgul drakt. Den sterke fargen er tilbake i motebildet, og du vekker garantert oppmerksomhet hvis du velger denne fargen på julefesten. Ton ned tilbehøret og gå for komplimenterende farger som brunt, svart eller beigefarger i sko og vesker. For å unngå å se ut som en påskekylling er det lurt å holde seg til ett gult plagg av gangen, og å styre unna de skarpeste gulfargene.

Mangler du høye hæler til festkjolen? Her er vinterens hotteste.

Slik bruker du trenden

Det kan være lurt å gjøre som Paltrow og Beckham; og velge en kjole med klassisk snitt hvis du synes at en fargesterk kjole krever for mye oppmerksomhet. Men det finnes også utallige lekre og fargespreke kjoler med detaljer, som volanger, frynser og asymmetriske skjæringer. Velg den du føler deg mest komfortabel i, og match med enkelt og nøytralt tilbehør.

Relevante artikler videre:

Usikker på hvilken kjole du skal velge? Få inspirasjon fra kjendisene.

Hot med røde lepper! Få inspirasjon her.

Få looken til stjernene! Festfine frisyrer du kan fikse selv!

Hvem er landets beste moteblogger? Stem på din favoritt her

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?