Supermodell kan tjene millioner som nettguru

Heidi Klum er kone, modell, firebarnsmor og på vei til å bygge sitt eget imperium. Nå skal hun også gi råd på nettet.

Rikke Monsen
Publisert:

Mote, skjønnhet, barn og forhold er kun noen av temaene supermodellen skal gi råd om som del av sin nye jobb. I likhet med en vanlig blogg skal Klums nettside inneholde videoer, artikler, blogger og fotogallerier.

- Iløpet av mine 15 år i bransjen har jeg fått så mange spørsmål i alle sjangre, fra hvilken tannbørste jeg foretrekker til hvordan jeg sjonglerer familieliv og min travle arbeidsplan. Jeg skal bruke eksperter som har hjulpet meg gjennom disse årene, for å hjelpe til å inspirere leserne! Det sier supermodellen i en pressemelding fra AOL.

Hun forteller videre at hun vil appellere til mødre, koner, kvinner i arbeidslivet, venner og det mest kreative i kvinner.

Norsk modell poserer med Christy Turlington.Les mer her.

Ekspanderer imperiet

Det som kan skille henne fra andre bloggere er avtalen med nettstedet AOL. Nettstedets ønske er at de skal være kvinners første stoppested på nettet, og Klum på sin side ønsker å bygge ut imperiet sitt, noe hun gjør med en kontrakt man lett kan anta å ligge i millionklassen. Nettstedet skal ifølge pressemeldingen være oppe og gå om et par måneder, men på flere nettsteder har Klum blitt døpt å være den nye «Klara Klok».

Tyske Klum startet som modell for Victoria`s Secret i 1997 og fikk jobben som engel og talskvinne for merket to år senere. I fjor forlot hun rollen som hovedengel, for å satse på andre prosjekter. Supermodellen har også prydet utallige forsider av motemagasiner og gjort stor suksess som programleder for serien Project Runway. Businesskvinnen har også prøvd seg som designer med mammakolleksjon Lavish.

I 2009 anslo Forbes supermodellens formue til 100 millioner kroner. Klum ble kun slått av Giselle Bündchen på topplisten over modellene som tjener best i hele verden. Klum er gift med sangeren Seal og sammen har de fire barn.

Kronprinsesse Mette-Marit modellvakker på nye bilder.Se bildene her!

Relevanter artikler videre:

Megan Fox og Rafael Nadal kledde av seg for Armani.Se resultatet her.

Blogger Ulrikke Lund kan vinne stylistjobb.Les mer her!

Har du savnet Pernille Holmboe på reklameplakater?Nå gjør hun comeback!

Publisert: