Lady Gagas undertøysdesigner åpner sexy nettbutikk

Lady Gaga (25) er nesten like kjent for sine ville antrekk som for musikken. Nå åpner hennes undertøysdesigner nettbutikk slik at alle kan få undertøy som den eksentriske popdronningen.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Artist Lady Gaga er ikke redd for å sjokkere med sine til tider svært uvanlige kreasjoner. Og Gaga holder stilen også under de oppsiktsvekkende antrekkene - hvis hun ikke velger å stille kun i undertøyet selvfølgelig.

Nå blir det dessuten litt lettere for fansen å kopiere stilen til popdronningen. Hennes favorittundertøysdesigner Stephanie Patrek (ja, hun har en egen undertøysdesigner) åpner nemlig nettbutikk. Butikken har fått det passende navnet «NYC Sex Trash» og bugner allerede av Gaga-inspirert undertøy, skriver motenettstedet refinery29.

Lenker, lakk, lær og 50-talls pin-up-stil er stikkord for kolleksjonene, som består av både BH-er, truser, bustier-topper og annet sexy tilbehør. Patrek handler sine materialer i vintagebutikker, bruktbutikker og dødsbo og gjør det om til undertøy ved å farge stoffet og sette på glitrende steiner, nagler og lenker.

«NYC Sex Trash»-undertøyet er med andre ord ikke ment for å gjemmes bort under et hav av klær. Til noen av settene kreves en dose ekte Gaga-attitude, for dette er ikke undertøy for den sjenerte.

Samarbeidet med Gaga strekker seg tilbake til 2009, da artisten hadde på seg en nagletopp fra «NYC Sex Trash» under en TV-opptreden. Det er dessuten Stephanie Patrek som står bak det übersexy undertøysettet som Lady Gaga har på seg i musikkvideoen til «Born This Way». Settet består av en sort balconette-BH og truse med sølvlenker. Settet kan du nå sikre deg til 95 dollar, eller rundt 550 norske kroner. Nettbutikken sender imidlertid foreløpig ikke til Norge, men det finnes butikker i både Paris, New York og Los Angeles.

Det er ikke første gang Lady Gagas spesielle stil får oppmerksomhet. Hennes kanskje største motestunt var under VMA Awards i 2010, da hun kom i en kjole laget av kjøtt.

Se også:Lada Gaga vakte oppsikt i kjøttkjole

Popdronningen har dessuten flere ganger brukt de mye omtalte «Armadillo»-platåskoene til Alexander McQueen, noe som en gang satt henne i livsfare. Iført en åletrang kjole fra samme merke var ladyen nødt til å skifte under en flyreise, ettersom hun var i stor fare for å få blodpropp.

Se også:- Lady Gaga kler seg livsfarlig

Designer Stephanie Patrek har gått i lære hos «Sex og singelliv»-stylisten Patricia Fields og lanserte sin egen kolleksjon i 2009. Foruten Lady Gaga jobber hun tett på skuespiller og artist Taylor Momsen, som hun også omtaler som sin muse.

Se også:Lady Gaga strippet for klær og sminke

Se også:Moteglipp for Lady Gaga

Publisert: