Én Louis Vuttion-hatt - seks forsider

Moteredaktører fra hele verden har lagt sin elsk på Louis Vuittons hatt med skjerm fra den bondage-inspirerte visningen i Paris. Nå har hatten vært på forsiden til seks av de aller største motemagasinene.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Hver sesong er det noen plagg, sko eller accessoirer som stikker seg ut. I år er Louis Vuittons hatt med skjerm og rem under haken en av dem. Hatten dukket opp på det franske motehusets visning i Paris i mars, i deres «Ready To Wear»-kolleksjon.

Streetstyle:Paris Fashion Week

Nå har hatten pryden forsiden til fem store motemagasiner, blant annet Vogue, Marie Claire, Elle, Harpers Bazaar og W Magazine.

Tyske Vogue hadde stylet hatten i med de ville skoene som Kate Moss hadde på seg under visningen. Moss bar skoene til superkorte hotpants og skinnhansker da hun som siste modell i showet kom ut med en sigarett i hånden.

Se også:Sesongens fineste høstsko

Moteshowet fikk mye oppmerksomhet for de festish-lignende klærne, som skilte seg veldig ut fra den forrige ladylilke kolleksjonen til Marc Jacobs for Louis Vuitton. Designeren hadde tatt stilen helt ut med lakk og lær med fuzzy kåper og knehøye støvletter til. Den nå ettertraktede hatten ble vist i flere versjoner - i sort stoff, lakk og selvsagt med Louis Vuittons signaturlogo på.

Video:Valentinos visning i Paris

Marc Jacobs selv la ikke skjul på hva som var hans inspirasjon bak visningen:

- Når jeg er i London blir jeg inspirert av kvinner som kler seg så man ikke vet om de er prostituerte eller ikke. Det kan være alt fra sositetsjenter eller hushjelper sa han til Vogue etter showet i Paris.

Se også:«Prinsesse S» er de kongeliges største fashionista

Publisert: