Kjendisene elsker denne trenden - slik bruker du den

Chinos, jeans og skinnbukser - fargede bukser kommer i en rekke varianter denne sesongen. minMote har funnet frem til de aller fineste, og gir deg tips til hvordan du bør bruke dem.

Jennifer Bråthen
Publisert:

Fargede jeans var hot i fjor sommer, men også denne sesongen skal buksene dine skrike etter oppmerksomhet. I tillegg til jeans, vil du nå også kunne ta i bruk chinos og skinnbukser i sterke farger.

LES OGSÅ: De beste nettbutikkene for kvinner med former

Jessica Alba er kanskje den kjendisen som har trykket trenden tettest til sitt bryst. Hun har blitt avbildet i en lang rekke fargede bukser, og gang på gang viser hun at hun behersker å style de sterke fargene. Men dette er ikke bare en trend for stilsikre motejenter. Knallfargede bukser er enkle å style og kler de fleste.

Er du vågal gjør du som Lady Gaga og Camilla Belle og går for sterke farger fra topp til tå. Men du kan trygt velge å style den knallfargede buksen din slik Kate Middleton og Alessandra Ambrosio har gjort - enkelt, med t-skjorte eller skjorte.

De iøynefallende buksene kommer i rekke varianter. I butikkene vil du finne alt fra bukser i skinn og denim til silke og bomull.

Finn en farget bukse du føler deg komfortabel i, og kombiner den med tøysko til hverdags og høye hæler til fest.

LES OGSÅ: Slik bruker kjendisene striper

LES OGSÅ: Mariann Thomassen vil fortsette å provosere

LES OGSÅ: Disse plaggene satser Dorthe på denne våren

Publisert: